Synergie | Katoen Natie

Katoen Natie

Katoen Natie werd in 1855 opgericht. Het bedrijf is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie.

De groep telt meer dan 100 vestigingen in 22 landen, zowel in Europa als Azië en Amerika.

Katoen Natie streeft ernaar erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. Om dit te bereiken moet er maximaal voldaan worden aan de wensen van de klanten.

Sinds 1987 is er ook een vestiging in Gent, waar integrale logistieke dienstverlening, voornamelijk voor de automobielsector, de kernactiviteit is. De activiteiten omvatten alle schakels van de logistieke keten: opslag en magazijnbeheer, onderdelendistributie, beheer van verpakkingsmateriaal, pre-assembly, supply In Line Sequence en transport. In Gent werken een 500-tal medewerkers binnen een zeer klantgerichte organisatiestructuur.

De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren.

Katoen Natie is momenteel ook op zoek naar heel wat studenten die tijdens hun studies graag wat willen bijverdienen. Meer weten?

1 - 10 van 40 Jobs bij Katoen Natie