Waarom kiezen voor Synergie International Recruitment?

Of je nu op zoek bent naar een interim job of een job met uitzicht op een vast contract: wij helpen je aan de job die bij je past, ongeacht je afkomst of de taal die je spreekt.

team international recruitment

Wij vinden dé job voor jou!

Welkom bij Synergie International Recruitment. Wij zijn een afdeling van Synergie Belgium, en bieden jobs aan voor anderstalige kandidaten, uit verschillende Europese landen, die in België wonen.

We zijn ervaren en gespecialiseerde recruiters met een zeer goede kennis van de Belgische arbeidsmarkt. En we spreken jouw taal! We helpen je in het Engels, Pools en Roemeens. En uiteraard ook in het Nederlands en Frans. Je kan niet alleen rekenen op hulp bij het vinden van een job, maar we begeleiden je ook bij administratieve of taal gerelateerde zaken.

Ik kom zelf van Polen en weet hoe moeilijk het is om een geschikte job te vinden en alle documenten in orde te brengen. Daarom dat ik met veel passie mensen wegwijs maak.

JOANNA ALLEWAERT
BRANCH MANAGER

Jobmatches op jouw maat

We begeleiden alle type arbeidersprofielen: van inpakkers, orderpickers, heftruckchauffeurs, operatoren, vrachtwagenchauffeurs C/CE, techniekers, lassers tot medewerkers in de bouw...

Onze aanpak: persoonlijk en efficiënt

Wil je een job? Wij helpen jou! We maken je wegwijs in alle nodige documenten en staan je met raad en daad bij, van je sollicitatiegesprek tot uitleg over je eindejaarspremie, vakantiegeld, ...

Het sollicitatiegesprek verloopt zoals jij verkiest: face-to-face op kantoor, via de telefoon of per videocall. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken actief naar de job die bij jou past. We kijken hierbij verder dan je cv. Heb je ons overtuigd, dan stellen we je snel voor. Is het een match? Dan kan je meteen starten. Misschien zelfs de volgende dag!

Aangeworven? Top! Maar daar stopt het niet. We ondersteunen je bij je opstart, voorzien je van alle nodige informatie, procedures, handleidingen, attesten, medische en praktische tests en tools. Tot het regelen van je werkkledij en je verloning. Daarnaast komen we je graag een bezoekje brengen om te zien hoe het met je gaat.

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een nieuwe job, maar vind je je gading niet in onderstaand aanbod of zit je met vragen? We helpen je met plezier verder!

Voordelen van werken met Synergie op een rijtje

Werken via interim is in de eerste plaats flexibiliteit

Je kiest de job die bij je past, voor de periode die jou past, in het bedrijf waar je je goed voelt.

Dezelfde rechten dan een werknemer met een vast contract

Je valt onder hetzelfde arbeidsrecht als een werknemer met een vast contract bij een bepaald bedrijf. Je hebt ook recht op vakantiegeld, pensioen en kinderbijslag.

Een eenvoudige weg naar een vast contract

Werken via een uitzendkantoor is ook een kans om verschillende werkplekken en omgevingen uit te proberen, nieuwe mensen te ontmoeten en verschillende werkculturen te leren kennen. Een grote groep van onze uitzendkrachten blijft bij een bepaald bedrijf werken en krijgt een contract voor onbepaalde tijd.

1 - 10 van 64 Jobs