Waarom samenwerken met Synergie Interim?

Je bent op zoek naar tijdelijke werkkrachten? Eén specifiek talent of 50 arbeiders tegelijk? Jobstudent(en), starter(s) of liever mensen met veel ervaring? Synergie Interim is de partner die je bijstaat in de zoektocht naar extra personeel.

header

Wij vinden dé uitzendkracht(en) voor jou

Synergie Interim is een divisie van Synergie Belgium die zich richt op de rekrutering van arbeiders in de vorm van uitzendarbeid. Of je nu een jobstudent, starter zoekt of een professional met (veel) ervaring, Synergie Interim vindt hem/haar voor jou. We zijn actief in vele sectoren: van logistiek, voeding, retail, transport, horeca, diensten, …

Op zoek naar arbeiders in de bouw? Daarvoor moet je bij de collega’s van Synergie Construct zijn. Of een extra bediende? Dan kan je terecht bij Synergie Careers.

Onze 300 consulenten in 60 kantoren in gans België staan voor je klaar. Met één doel: je in contact brengen met geschikte uitzendmedewerkers. We nemen graag het volledige rekruteringsproces van je over: van rekruteringsacties, cv-analyse, interviews, testing tot onboarding, coaching-on-the job en administratieve opvolging. Wij doen onze job, zodat jij tijd hebt om te doen waar jij goed in bent.

Interim, iets voor jouw bedrijf?

Groeit je onderneming? Of ben je op zoek naar extra personeel om flexibel in te zetten tijdens piekmomenten, speciale opdrachten of tijdelijk personeelstekort? Dan is uitzendarbeid mogelijk iets voor jou.

Uitzendkrachten bieden je bedrijf namelijk flexibiliteit en continuïteit. Met de hulp van Synergie Interim kan je bovendien rekenen op een snelle én kwalitatieve invulling van openstaande vacatures.

Werf je bepaalde medewerkers graag definitief aan, dan kan het interimwerk eenvoudig overvloeien in vast werk.

Wij gaan voor een duurzame win-win relatie met onze klanten. Alles begint met een goed gesprek.

PHILIPPE DE WILDER

SALES DIRECTEUR SYNERGIE

Onze aanpak: persoonlijk en efficiënt

Als het kan, brengen we je eerst een bezoek. We hechten namelijk veel belang aan een goede bedrijfsanalyse. En aan jouw wensen natuurlijk! Na deze eerste kennismaking gaan we meteen aan de slag en zoeken naar een oplossing op maat.

Jouw persoonlijke contactpersoon houdt je steeds op de hoogte van alle ondernomen acties en beschikbare kandidaten. Vanzelfsprekend werken we ook samen met andere kantoren en divisies binnen Synergie. Open en transparante communicatie staat voorop!

Het beoogde resultaat? Een snelle en kwalitatieve matching. Deze match gebeurt niet enkel op competenties en cv, maar ook op attitude en persoonlijkheid.

Een partner voor klein én groot

Ons team gaat telkens voor een persoonlijke aanpak. Of je nu een kmo bent of een grote onderneming. Of het nu gaat om de zoektocht naar 1 werkkracht of 100 arbeiders, of om een lokale of nationale opdracht.

Heb je continu veel tijdelijke werkkrachten nodig? Of zoek je uitzendkrachten op verschillende locaties? Dan ben je bij onze Large Accounts-afdeling aan het juiste adres. Onze lokale kantoren bundelen hun krachten, zodat wij volume én kwaliteit kunnen garanderen. Geen opdracht te uitdagend voor ons! Vraag zeker aan onze klanten zoals Katoen Natie, Novartis, Audi, Pairi Daiza of Colruyt Group wat de specifieke Synergie-aanpak typeert.

Welke HR-diensten heeft Synergie interim jou te bieden?

Synergie Belgium investeert voortdurend in digitalisering en nieuwe diensten om aan de noden in de markt tegemoet te komen. Zo ontwikkelen we zelf en in samenwerking met partners tal van oplossingen en tools om jou de beste service te kunnen geven, tijdens het volledige wervingsproces en de administratieve afhandeling

Online personeelsverwerking

Inhouse diensten

Digitale Onboarding

Communicatietools

Online planningstool

Internationaal rekruteren

Coaching on-the-job

KPI-dashboards

Recruitment Marketing