U bent hier

Over ons

Synergie vandaag en morgen

Al 20 jaar is Synergie Belgium een gerespecteerde en gereputeerde HR-partner in een snel veranderende markt. De basis van ons succes ligt in onze Synergie-aanpak: in alles wat wij doen willen wij meerwaarde creëren. We engageren ons voor partnerships op lange termijn en dit voor onze klanten, kandidaten en eigen medewerkers.

Met onze klanten denken we mee als businesspartner, met onze uitzendkrachten praten we over hun en onze job, open, ronduit en creatief.

Onze consultants zijn experts in hun vak

Bij Synergie Belgium werken meer dan 400 vaste medewerkers in ruim 65 vestigingen verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Al onze medewerkers zijn experts in hun vak en binnen verschillende sectoren. We blinken uit in wat we doen, omdat we het graag doen. Onze gepassioneerde medewerkers maken het verschil omdat ze elke dag blijven doorgaan tot het vooropgestelde resultaat bereikt is. En in onze zoektocht naar oplossingen op maat van alle partijen, durven we onze grenzen te verleggen.

Wij maken werk van werk voor mensen

De drijvende kracht van Synergie is onze focus op mensen. Want in ons bedrijf draait alles om ‘human capital’. Daarom geven wij onze medewerkers en uitzendkrachten de kansen om hun talenten verder te ontwikkelen. Bovendien handelen we steeds vanuit een voorbeeldfunctie die steunt op respect en integriteit waarbij we kiezen voor competenties, kennis en ervaring. Elk van onze medewerker is een Synergie-ambassadeur die elk op zijn eigen manier onze missie en visie doen leven.

Adres: Desguinlei 88-90, 2018 Antwerp, Belgium - Routebeschrijving
Telefoonnummer: 03 293 21 00
Website: www.synergiejobs.be
Uren: Ma - Vr 8:30 - 17:30