Waarom kiezen voor Synergie Interim?

Of je nu op zoek bent naar een interim job of een job met uitzicht op een vast contract: wij helpen jou aan een job die echt bij je past. Je cv is hierbij slechts het beginpunt, wij kijken verder.

header

Wij vinden dé job voor jou

Welkom bij Synergie Interim! We zijn een afdeling van Synergie Belgium, actief in alle domeinen in België, met een brede waaier aan jobs voor arbeiders. Maar niet in de bouw. Daarvoor moet je bij de collega’s van Synergie Construct zijn. En ben je een bediende? Dan kan je terecht bij Synergie Careers.

Onze 300 consulenten, verspreid over ruim 60 lokale kantoren over Vlaanderen en Wallonië en inhouse kantoren bij grote bedrijven, staan altijd voor je klaar. Zij zoeken de juiste match voor jou: een job in één van de vele kleine of grote bedrijven in jouw buurt. Een tijdelijke job of misschien zelfs eentje met uitzicht op een vast contract.

We blinken uit in wat we doen, omdat we het gewoon graag doen!

LEONIE LAMBRECHT

DISTRICT MANAGER

Interim, iets voor jou?

Hou jij van afwisseling? Wil je graag ervaring opdoen in verschillende sectoren? Of is het je eerste job en zie je een interimjob als een opstap naar een vast contract? Interimwerk is voor iedereen anders.

Kom even bij ons langs en ontdek waarom interim ook iets voor jou kan zijn!

Onze aanpak: persoonlijk en efficiënt

Het sollicitatiegesprek verloopt zoals jij verkiest: face-to-face op kantoor, via de telefoon of per videocall. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken actief naar de job die bij jou past. We kijken hierbij verder dan je cv. Heb je ons overtuigd, dan stellen we je snel voor. Is het een match? Dan kan je meteen starten. Misschien zelfs de volgende dag!

Aangeworven? Top! Maar daar stopt het niet. We ondersteunen je bij je opstart, voorzien je van alle nodige informatie, procedures, handleidingen, attesten, medische en praktische tests en tools. Tot het regelen van je werkkledij en je verloning. Daarnaast komen we je graag een bezoekje brengen om te zien hoe het met je gaat. In een aantal grote bedrijven hebben we zelfs jobcoaches die je de eerste dagen begeleiden bij je opstart.

Jobmatches op maat dankzij mijn Synergie

Actief of latent op zoek naar een nieuwe job? Meld je aan voor Mijn Synergie en ontvang jobmatches op jouw maat, volgens jouw competenties, ervaring, in jouw regio, ... Zo kan je gericht en snel solliciteren. Gemakkelijk toch?

Op zoek naar een studentenjob?

Op zoek naar een studentenjob om snel geld te verdienen? Of naar een eerste werkervaring bij een interessant bedrijf? Of wil je liever een bijbaan die aansluit bij je studies en goed staat op je cv? Synergie zoekt en groeit met je mee.

Binnenkort of net afgestudeerd?

Je bachelor- of masterdiploma (bijna) op zak? Tijd voor een nieuw hoofdstuk: de zoektocht naar je eerste job. Wij helpen je graag op weg! Zo geven we jouw carrière een kickstart.

Een uitdaging bij Synergie zelf?

Dat kan! Of je nu aan slag gaat als uitzendconsulent, inhouse consultant, kantoorverantwoordelijke of op een van onze diensten op het hoofdkantoor, bij ons kan je elke dag jezelf zijn.

Verken de mogelijkheden op werkenbijsynergie.be en word happy@synergie!