Welke HR-diensten heeft Synergie jou te bieden?

Synergie Belgium investeert voortdurend in digitalisering en nieuwe diensten om aan de noden in de markt tegemoet te komen. Zo ontwikkelen we zelf en in samenwerking met partners tal van oplossingen en tools om jou de beste service te kunnen geven, tijdens het volledige wervingsproces en de administratieve afhandeling

Online personeelsverwerking

Synergie Online is een online tool die de verwerking van het personeelsbeheer vereenvoudigt en inzichtelijk maakt. Je kan zelf contracten aanvragen, prestaties doorgeven, rapporten opvragen, …

  • Een betrouwbare toepassing
  • Altijd up-to-date overzicht
  • Correcte administratie

Inhouse diensten

Steeds meer bedrijven halen Synergie in huis. Letterlijk dan. Met Synergie Inhouse hoeft je HR-afdeling het uitzendwerk niet meer te beheren. Voortaan is er één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen op het gebied van uitzendarbeid. Bovendien kan je er zeker van zijn dat elke aanvraag snel en efficiënt opgevolgd wordt.

Digitale Onboarding

Opdat elke kandidaat een uniforme procedure doorloopt en op de hoogte is van alle relevante informatie en regels, ontwikkelde Synergie TakeOff. Een digitale oplossing die kandidaten of opstartende uitzendkrachten op kantoor of thuis kunnen volgen.

Communicatietools

Snelle en duidelijke communicatie staat voorop. Hierbij maken we onder meer gebruik van Syncaps, een platform om via sms en Whatsapp met onze uitzendkrachten en kandidaten te communiceren. Daarnaast omarmden we ook geavanceerde technologieën om automatisch te bellen, foutieve nummers te skippen,...


Online planningstool

Het overzicht behouden in een drukke planning? Beeple biedt de oplossing met flexibel online personeelsbeheer. Je kan zelf planningen opmaken, kandidaten inschrijven, snel uitzendkrachten en studenten inschakelen en eenvoudige communicatie verspreiden. Een veel efficiënter verloop van je werkdag, niet?

Internationaal rekruteren

Nood aan technische ondersteuning of knelpuntfuncties die niet beschikbaar zijn in België? De international recruitment – afdeling van Synergie rekruteert over de Europese grenzen heen. Onze opdracht beperkt zich niet louter tot het rekruteren van de geschikte kandidaten. Indien gewenst, zorgen we ook voor de huisvesting, arbeidsvergunningen en taalopleidingen.

Coaching on-the-job

Synergie gaat nog een stap verder dan het vinden van de juiste match. We begeleiden nieuwe uitzendkrachten bij de opstart van hun nieuwe job, ter plaatse op de werkplek. Onze jobcoaches doen hierbij de voorselectie, begeleiden de opstart en maken een evaluatie. Goede uitzendkrachten kunnen blijven, anderen helaas niet. Zo ontzorgen we jou bij de opstart van nieuwe uitzendkrachten.


KPI-dashboards

Samen bepalen we doelstellingen voor de rekrutering. In een persoonlijk dashboard volg jij de dagelijkse voortgang en krijg je een totaalbeeld van het verloop. Zo kunnen we bijsturen waar nodig en onderbouwde keuzes maken.

Recruitment Marketing

We zetten je vacature online op onze website en op de meest gebruikelijke zoekplatformen Indeed en VDAB. Daarnaast detecteren we actief kandidaten in onze database. Niet voldoende instroom? Dan trekken we de kaart van creatief rekruteren, via sociale media of specifieke on- en offline kanalen. We zetten ook graag een jobdag op poten. En ondersteunen in je Employer Branding.