banner undefined

Unilin jobs

Unilin is producent van laminaatvloeren en samengesteld parket (Quick-Step), boards, decorative panels, finished products, dakelementen en isolatieplaten. Dankzij voortdurende innovatie, investeringen in design, onderzoek en ontwikkeling en de nieuwste technologieën, zijn de divisies van Unilin uitgegroeid tot topspelers in de markt. 

Werken bij Unilin

Fun gegarandeerd

Werken bij Unilin is vooral leuk! Naast tal van acties rond veiligheid en gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, organiseren ze activiteiten en events met een hoog fun-gehalte. Zo versterken ze de team spirit. 

Gedreven & innovatief

UNILIN onderscheidt zich als werkgever als een gedreven, innovatief groeibedrijf. Iedereen deelt dezelfde passie voor het werk en het bedrijf: de beste producten maken en de beste service aanbieden. Bij Unilin halen ze hun energie uit innovatie. Het bedrijf investeert volop in technologie en duurzame oplossingen.

Klaar voor een topjob? 

Van kwaliteitscoördinator, (proces)operator, machinebediener en ploegleider tot onderhoudstechnieker en andere technische functies, Unilin is altijd op zoek naar talent. Kom jij net uit de schoolbanken en heb je een technisch diploma behaald? Of heb je al een stevige portie werkervaring op zak? We rekruteren zowel jong als ervaren talent dat met Unilin mee wil groeien. 

Ontdek de jobs en solliciteer meteen. Wedden dat het klikt ;-)

1 - 0 van 0 Jobs bij Unilin jobs