banner JOBDAG RAVAGO
Terug naar resultaten

JOBDAG RAVAGO

Poederstraat 30, 2370 Arendonk

Zin om aan de slag te gaan bij een internationaal & mensgericht bedrijf? Dan zit je bij Ravago goed! Schrijf je in voor de jobdag op 18 of 21 mei. 

OVER RAVAGO

Ravago werd opgericht in 1961 en is intussen wereldwijd één van de meest succesvolle dienstverleners voor de petrochemische industrie. Ravago Production NV recycleert afval van plastiek en rubber en maakt er duurzame grondstoffen van. 

Wat mag je verwachten? 

  • Je komt terecht in een modern bedrijf. 
  • Je krijgt een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket met ploegenpremie, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.
  • Er is de mogelijkheid om in te tekenen op de fietslease. 
  • De waarden van Ravago zijn: ondernemerschap, mensgerichtheid, professionalisme, bescheidenheid.

JOBDAG

De doelgroepen voor de jobdag zijn techniekers en operators. Voor deze jobs is het een pluspunt als je in het bezit bent van een heftruckrijbewijs, maar dit is zeker geen vereiste.

Je krijgt een rondleiding op de site. Ook kan je meteen in gesprek met de HR-medewerkers en onze recruiters. Je gaat naar huis met een toffe goodiebag, en wie weet een nieuwe job!

Interesse in een job als operator of technieker bij Ravago? Meld je aan via onderstaand formulier. Na je inschrijving bezorgen we je meer info. 

Inschrijven