Synergie | JOBDAG ALCON LABORATORIES
banner JOBDAG ALCON LABORATORIES
Terug naar resultaten

JOBDAG ALCON LABORATORIES

Lichterveld 3, 2880 Bornem

Op zoek naar een boeiende job met werkzekerheid? In een collegiale innovatieve productieomgeving? Meld je dan aan voor de jobdag bij Alcon Laboratories op zaterdag 22 januari! 

Over Alcon

Alcon ontwikkelt, maakt en verkoopt wereldwijd chirurgische uitrustingen en oplossingen voor de behandeling van oogziektes en oogaandoeningen. Alcon Laboratories Belgium zoekt CPK productiemedewerkers of inpakmedewerkers voor de productiesite te Puurs, waar ze chirurgische pakketten (Custom Paks) samenstellen voor oogoperaties.

CPK productiemedewerker of inpakmedewerker iets voor jou? 

Ben jij praktisch ingesteld, kwaliteitsbewust en wil je in een tweeploegensysteem werken? Dan is deze job zeker iets voor jou!
Als productiemedewerker sta je vooral in voor het verpakken van chirurgische oogpakketten. Zowel grote als kleine componenten stel je snel en nauwkeurig samen volgens strikt vooropgestelde procedures.  

Wat biedt Alcon jou? 

  • Een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. 
  • Tewerkstelling op lange termijn met kans op een vast contract. 
  • Een innovatieve werkomgeving met bedrijfsrestaurant. 
  • Een goede work-life balans en nog belangrijker een echte collegiale werksfeer waar samen resultaten behalen voorop staat. 
  • Alcon investeert in jouw opleiding en ontwikkeling. Je kan bovendien meewerken aan projecten of je kan doorgroeien. 

Benieuwd?

Schrijf je meteen in voor de jobdag. Vooraf inschrijven is verplicht. We contacteren jou en spreken samen een tijdstip af. 

Inschrijven