Synergie | Jobdag TWE
banner Jobdag TWE
Terug naar resultaten

Jobdag TWE

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een familiale werksfeer? Dan zit je bij TWE goed! Noteer alvast dinsdag 21 september in je agenda. Die dag krijg je de kans om kennis te maken met het bedrijf, de bedrijfscultuur en misschien wel jouw toekomstige collega’s en werkplek. Meld je snel aan!

Over TWE

TWE is een wereldwijde marktleider in de non-woven sector. De vestiging in Meulebeke telt zo'n 300 medewerkers. Met een sterk geautomatiseerd en hoogtechnologisch machinepark worden vezels thermisch, mechanisch of chemisch gebonden tot een vlies. Vele bekende merken creëren met dit innovatief en veelzijdig product een toegevoegde waarde in tal van uiteenlopende toepassingen: medische verbanden, hygiëne artikelen, isolatie, auto-onderdelen, filtratie, confectie, sleep/sit comfort, enz. 

TWE is fier op zijn werknemers! Ze zoeken gedreven collega’s die hun langetermijnvisie delen. Er wordt volop geïnvesteerd in opleidingen en er zijn tal van doorgroeimogelijkheden. Ook organiseren ze regelmatig personeelsfeestjes en ontspannende evenementen. Je hebt in totaal 36 dagen verlof per jaar. Wist je dat de jobs allemaal optie vast zijn? 

De jobdag

Deze jobdag staat in het teken van diverse functies: 

  • Logistiek medewerker
  • Heftruckchauffeur
  • Technieker
  • Operator
  • Ploegchef – vaste nacht of weekend

Wil je graag meer weten over 1 van deze jobs? Tijdens de jobdag krijg je een rondleiding en kan je meteen in gesprek gaan met de personeelsdienst en chefs van de afdelingen. Je kan aansluiten om 10u, 14u of 17u30. Er is ook een hapje en een drankje. Na je inschrijving bellen we je op met alle info.

Waar? 

Bij TWE in Meulebeke.
Je ontvangt alle info na je inschrijving. 

Interesse? 

Klaar om meer te weten te komen over TWE en de openstaande jobs? Top! Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier. 

Synergie Roeselare
Bruggesteenweg 311A, 8830 Hooglede
051 23 16 80
roeselare@synergiejobs.be 


Inschrijven