Synergie | Virtuele Jobdays Mulder | Roeselare
banner Virtuele Jobdays Mulder | Roeselare
Terug naar resultaten

Virtuele Jobdays Mulder | Roeselare

Beversesteenweg 584, 8800 Roeselare

Grote honger naar een lekkere job? Dan zit je goed bij Mulder, de specialist in ontbijtproducten! 

De openstaande jobs 

  • Productiemedewerker:
    Heb je al ervaring in de productie? Dat is een pluspunt! Je bent leergierig en hebt oog voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Als productiemedewerker verpak je producten, helpt bij het aan- en afvoeren met een transpalet en assisteert de operatoren. 
  • Operator:
    Ervaring met machinaal productiewerk? Ambitieus en gedreven? Als operator zorg jij voor een goede werking van het productieproces. Je maakt premixen aan, mengt ingrediënten, voert grondstoffen aan. Je voert kwaliteitscontroles uit en vult de controlelijsten in. Wisseling van de ploeg? Dan zorg jij voor een goede ploegoverdracht. 
  • Technieker:
    Passie voor techniek? En een technische opleiding op zak of ervaring? Jij denkt probleemoplossend en gaat voor langetermijn oplossingen. Je voert (preventief) onderhoud uit en bewaakt de operationaliteit van het productie- en inpakproces, de gebouwen, etc. op technisch vlak. 

De jobdays

Heb jij interesse in een van de bovenstaande jobs? Meld je dan aan voor de online kennismaking. Nadien krijg je een filmpje doorgestuurd over de functie die je graag wilt uitvoeren. Enthousiast? Dan nodigt Mulder je graag uit voor een speeddate op de werkvloer. Je maakt kennis met de job en een collega en hebt een gesprek met HR.
De speeddates gaan door op 13, 15, 19 en 21 oktober. 

Over Mulder

je komt terecht bij een toonaangevende producent van ontbijtgranen. Een internationaal, groeiend en modern bedrijf. De werknemer staat hier centraal. Er is ruimte voor opleiding en initiatief. Er heerst een vlakke structuur met open communicatie. Je kan rekenen op een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen. 

Interesse? 

Iets voor jou? Stuur dan nu een mailtje naar roeselare@synergiejobs.be en meld je aan! Tot snel.