Synergie | Sarens / Samoco

Sarens / Samoco

Sarens: "Nothing too heavy, nothing too high!"

Sarens is een Belgisch internationaal kraanbedrijf en een van de wereldleiders in hun vakgebied. De hoofdactiviteiten zijn: het verhuren van kranen, zware hijsactiviteiten en speciaal transport. Sarens is in 1921 opgericht als een familiebedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een grote internationale speler en expert op het gebied van kranen. Bij Sarens gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg. 

Samoco

Samoco, een full-service montagebedrijf, maakt onderdeel uit van de Sarens Groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële montage en rigwerken. Bovendien zijn ze actief op heel wat shutdown projecten.

De drie kernwaarden binnen het bedrijf zijn: skills, passie en veiligheidsbewust. Dat is het geheim van hun succes. Welk project ze ook starten, het wordt altijd gerealiseerd volgens de kernwaarden. Hun slogan luidt dan ook: "Solve it with skills. Tackle it with passion!".

Werken bij Sarens / Samoco

Beide bedrijven kijken regelmatig uit naar gepassioneerde technische medewerkers, die ze kunnen verwelkomen in hun "familie".

Heb jij interesse in een job bij Sarens of Samoco? Ontdek dan hieronder snel de vacatures en solliciteer!

1 - 0 van 0 Jobs bij Sarens / Samoco