Synergie | Manna jobs

Manna jobs

Het familiebedrijf Manna is sinds 1935 uitgegroeid tot een dynamische en moderne onderneming, die haar kwaliteitsproducten zowel in België als over de landsgrenzen heen verdeelt. Kwaliteit is door de jaren heen nog steeds het belangrijkst bij het vervaardigen van onze sauzen. Hierdoor durven wij met zekerheid stellen dat wij met de beste ingrediënten werken die de wereldmarkt te bieden heeft.

Kort voor Wereldoorlog II, kreeg Henri Van den Broeck, stichter van Producten Manna, het lumineuze idee om in zuur ingelegde haring te verkopen. Deze werd met de hand schoongemaakt en vervolgens met paard en kar van deur tot deur verkocht. De opkomst van frituren op de markt liet ook Manna niet koud. Hierdoor zijn wij van start gegaan met de productie van mayonaise. Deze werd de voorloper van een uitgebreid gamma van meer dan 50 verschillende sauzen.

Omdat wij elke uitbreiding uitermate hebben overwogen, hebben wij nooit met onze werkwijze moeten inboeten. Aangezien de opvolging voor de volgende generatie binnen onze familie verzekerd is, hopen wij deze traditie nog vele jaren te kunnen voortzetten.

Interesse in werken bij Manna? Bekijk de openstaande vacatures bij Manna en solliciteer meteen. 

1 - 7 van 7 Jobs bij Manna jobs