Synergie | Bakkerij Aernoudt jobs

Bakkerij Aernoudt jobs

Neem 80 jaar ervaring. Voeg er enkel de beste basisingrediënten aan toe. Verwerk die elke nacht met een flinke portie bakpassie. Werk af met vakmanschap en serveer met de glimlach. Dit is al vele jaren het succesrecept van Bakkerij Aernoudt. 

In de winkel vertalen we het in een gevarieerd assortiment vol homemade producten. Van brood, pistolets en ontbijtkoeken tot patisserie, (personaliseerbare) taarten en belegde broodjes. Dagvers, smakelijk én ambachtelijk. 

Werken bij Bakkerij Aernoudt

Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze waarden vormen de basis voor alles wat we doen. Het zijn de ingrediënten van onze activiteit. Net zoals bloem, water, gist en zout de basisingrediënten zijn van ons brood.  

  • BLOEM vormt ons basisingrediënt en valt niet weg te denken uit ons assortiment, net zoals kwaliteit en innovatie als een rode draad door onze aanpak lopen.
  • WATER zorgt voor de verbinding tussen de ingrediënten, wat wij vertalen in samenwerking en betrokkenheid.
  • GIST laat het geheel rijzen, zoals wij met de glimlach en respect de tevredenheid van onze klanten naar een hoger niveau brengen.
  • ZOUT zorgt tot slot voor smaak, zoals ambacht en traditie de eigenheid van onze producten bepalen.

Wil jij net als onze 300 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten? Dan ontvangen wij graag uw motivatie en cv! Ontdek onderstaande jobs en solliciteer. 

1 - 10 van 18 Jobs bij Bakkerij Aernoudt jobs