Synergie | Volvo Trucks

Volvo Trucks

Wil je ontdekken wat we jou kunnen bieden? 

Wij zoeken productiemedewerkers, logistiek medewerkers, bandenmonteurs en leeggoedbehandelaars. Kijk onderaan deze pagina en solliciteer meteen! 

Sluit je aan bij de marktleider 

Volvo Trucks is één van de grootste producenten van zware vrachtwagens ter wereld en we hebben de ontwikkeling van de transportsector al tientallen jaren met onze baanbrekende innovaties geleid. Samen met jou gaan we dat nog verder uitbouwen. 

Werk aan technologie gedreven trucks 

Volvo's trucks staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Word lid van ons team en verwerf uit eerste hand kennis over de technologie die het transport van morgen nog veiliger, schoner en efficiënter zal maken. 

Bouw je carrière op ontwikkeling 

Het enige constante bij Volvo Trucks is ontwikkeling. Wanneer je voor ons werkt, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze doorlopende trainingsprogramma's. Of beter gezegd, we verwachten van je dat je zult doen. Omdat we alleen kunnen doorgaan als je je verder ontwikkelt.

Krijg een correcte verloning

Bij Volvo Trucks geloven we in het belonen van competentie en betrokkenheid. We weten ook dat tevreden medewerkers beter presteren en daarom bieden we competitieve salarissen en uitgebreide voordelenpakketten die jeleven beveiligen en verrijken. 

Word lid van een geweldig team 

Bij Volvo Trucks werk je samen met fantastische mensen uit alle lagen van de bevolking. Samen gebruik je je vaardigheden en ervaringen om je taken te volbrengen. Zo deel je inspirerende uitdagingen en een fijne kameraadschap. 

1 - 6 van 6 Jobs bij Volvo Trucks