CRS jobs

CRS werd opgericht in 1980 in Duitsland, sindsdien heeft de firma voortdurende groei gekend en nieuwe kantoren geopend in heel Europa (België, Polen, Zweden, ...).  CRS is ondertussen een gevestigde waarde geworden voor allerhande kwaliteitsgerelateerde activiteiten, oorspronkelijk vooral in de automotive sector. Ondertussen is het bedrijf actief heel diverse sectoren. Sinds september 2015 is CRS lid van de Exact System Group. 

Werken bij CRS

Hou je van afwisseling? Dan is een job bij CRS jou op het lijf geschreven. Je gaat aan de slag met dagopdrachten en krijgt zo de kans om diverse functies onder de knie te krijgen. 

Nog geen ervaring in productie? Geen probleem! CRS staat open voor mensen uit verschillende sectoren. Aan de hand van duidelijke jobinstructies leer je hoe je elke taak tot een goed einde brengt.

Voor CRS zoeken we continu heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om de teams te versterken. Er zijn zowel arbeidersjobs, bediendenjobs en studentenjobs. Onze collega's staan voor je klaar om de job te vinden die bij jou past. 

Ontdek hieronder alle vacatures en solliciteer!