Synergie | VAN DE VELDE jobs

VAN DE VELDE jobs

Van de Velde creëert, produceert en commercialiseert luxueuze dameslingerie en badmode onder eigen merknamen: Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda. Van oorsprong is het een Belgisch bedrijf waarbij alle sleutelactiviteiten in België plaatsvinden: design en productontwikkeling, ontwikkeling van en productie van prototypes en pasmodellen, nauwe contacten met leveranciers en aankoopbeleid, stoffencontrole, snijden van stoffen, eindcontrole, administratie, distributie, ... Ook andere diensten zoals sales en marketing worden vanuit België aangestuurd.

Hun hoofdzetel is gevestigd in Schellebelle en hun distributiecentrum in Wichelen (beiden in omgeving Wetteren).

Met een oppervlakte van 8.000m² en meer dan 1 miljoen stuks in stock, zenden zij wereldwijd wekelijks tot 175.000 stuks naar de winkels en naar consumenten die hun lingerie hebben aangekocht.

WERKEN BIJ VAN DE VELDE

Van de Velde groeit elk jaar, en hun mensen groeien mee. En door de gedrevenheid van deze medewerkers blijft Van de Velde groeien. Zo werkt de positieve spiraal. Zij streven naar een open cultuur die winnen stimuleert, waar medewerkers beter van worden en die werken met passie aanwakkert. Zij versterken deze cultuur verder met het programma ‘People for Groei, Groei for People’. De sleutel tot duurzame groei ligt bij het welzijn van hun medewerkers.

Zin om mee te groeien? Solliciteer dan meteen voor een van onderstaande vacatures. 

1 - 9 van 9 Jobs bij VAN DE VELDE jobs