Incopack jobs

Incopack nv, gevestigd in Dilsen-Stokkem, is een ambitieuze en groeiende familiale onderneming in de voedingsindustrie. Ze zijn expert in het maken van slagroom in spuitbussen en verse rijstdesserts. Haar klanten zijn internationale voedingsbedrijven, ook ver buiten Europa. Incopack maakt deel uit van The Dairy Food Group. Dat is een Belgische Fabrikant van zuivelspecialiteiten met 4 productiebedrijven: Incopack, Incorock, Eurodesserts en Limelco. 

Incopack is een voorloper in de sector. Dat uit zich niet alleen in een sterk geautomatiseerd machinepark, maar ook in het continu streven naar een innovatieve en efficiënte productieorganisatie. Het bedrijf is een vooraanstaande speler in private label zuivelproducten en wil deze positie nog verder uitbouwen. Mede door de inzet van haar gemotiveerde team en de strikte naleving van de hoge kwaliteitsnormen, is Incopack sterk gegroeid. 

Werken bij Incopack? 

Wel dat is mee instaan voor de productie van de lekkerste en meest romige slagroom in spuitbussen alsook verse rijstdesserts.
Je komt terecht in een bedrijf waar talent en inzet worden beloond. Het brede assortiment en de hoge kwaliteit van producten, in combinatie met de filosofie van duurzaam ondernemen, dragen bij tot het succesverhaal van Incopack. 

Heb jij zin om mee te werken aan de productie van de lekkerste zuivelproducten? Ontdek dan snel de openstaande jobs en solliciteer!