Albert Heijn | Peeters-Govers jobs

Albert Heijn zoekt leuke collega's! 

Groep Peeters-Govers is de grootste, familiale franchisenemer van Albert Heijn. Ze hebben filialen in Zaventem, Ternat, Turnhout, Gierle, Antwerpen, Berchem, Oud-Turnhout, Wemmel, Deurne en Sint-Pieters Leeuw. En er komen nog extra winkels bij! Eind dit jaar opent Albert Heijn de eerste XL-winkel in België in Mechelen. 

Peeters-Govers zoekt voortdurend winkelpersoneel: teamleaders of afdelingsverantwoordelijken, medewerkers voor de bakkerij of de groenten & fruit-afdeling, onthaalmedewerkers of hulp in het magazijn. Ontdek hieronder de diverse jobs en solliciteer! 

Plezierig werken bij Albert Heijn, groep Peeters-Govers

De missie van Albert Heijn: de meest geliefde en gezonde kruidenier van Vlaanderen zijn. Ze doen er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. 

Naast een spontane lach en een knalblauw t-shirt hebben de collega's nog iets met elkaar gemeen: de passie om klanten snel en vriendelijk te helpen in een goed gevulde en schone winkel. 

Help jij klanten met een grote glimlach? Vind jij een verzorgde winkel ook zo belangrijk? Of kan jij je passie voor een perfecte klantenservice overbrengen op een team? Ontdek dan snel de diverse jobs en solliciteer!

1 - 0 van 0 Jobs bij Albert Heijn | Peeters-Govers jobs