Facilicom jobs

Bedrijven, overheden, onderwijs- en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Panden proper houden, elke dag een smakelijke lunch voor medewerkers maken, ontvangen van bezoekers en zorgen voor de veiligheid van gebouwen en mensen. Ook het technisch onderhoud van panden, onderhoud van automatische toegangspoorten en slagbomen en het onderhoud van wagenpark wordt aan Facilicom touvertrouwd.

Facilicom telt ruim 32.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.

WERKEN BIJ FACILICOM

Binnen Facilicom is er een breed scala aan staf- en operationele functies. Denk hierbij aan manager, supervisor of coördinator. Maar ook aan service desk medewerker, receptioniste, sales support of administratief medewerker. Facilicom wil niet alleen de beste facilitair dienstverlener zijn, maar ook de beste facilitair werkgever. Ben jij een gedreven collega, die graag het verschil wil maken?

Als je dat zelf wil kun je doorgroeien in je functielijn of eventueel een overstap maken naar een andere functie binnen Facilicom of naar een andere divisie van Facilicom. Kortom, mogelijkheden genoeg bij deze ambitieuze, internationaal georiënteerde en vernieuwende organisatie.

Interesse in werken bij Facilicom? Bekijk dan alle openstaande vacatures bij Facilicom en solliciteer meteen.