DHL jobs

Wil jij deel uitmaken van hét logistieke bedrijf voor de hele wereld?

DHL is wereldwijd hét toonaangevende merk op vlak van logistiek. De familie van DHL-divisies biedt klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commercediensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en industrieel supply chain management. Het wereldwijde netwerk omspant meer dan 220 landen met 380.000 medewerkers en verbindt mensen en bedrijven op een veilige en betrouwbare manier, wat handelsstromen ten goede komt. Met specifieke oplossingen voor de groeimarkten en industrieën zoals technologie, life science, gezondheidszorg, engineering, energie, automobiliteit en retail is DHL overduidelijk gepositioneerd als 'hét logistieke bedrijf voor de hele wereld'. 

Werken bij DHL

DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL Group. De groep boekte in 2019 een omzet van meer dan 63 miljard euro. Met het oog op maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de samenleving en het milieu, draagt de groep bij aan het streven naar emissievrije logistiek in 2050.  

Bij DHL werken, betekent werken in een fijne omgeving waar jij je ambities waar kan maken. Dit met een competitieve verloning en interessante extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en nog veel meer!

Ontdek de jobmogelijkheden hieronder en solliciteer meteen.  

1 - 9 van 9 Jobs bij DHL jobs