weetje

De voordelen van een vaste job via Synergie

Florentina Smaal03 april 2024
De voordelen van een vaste job via Synergie
Als je op zoek bent naar een vaste job, kan het inschakelen van een interimkantoor zoals Synergie een slimme zet zijn. Waarom zou je deze route kiezen? Hier zijn enkele overtuigende voordelen:

1. Groot aanbod aan jobs

Synergie heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers in verschillende jobdomeinen. Of je nu op zoek bent naar een job in de verkoop, techniek, bouw, administratie of een andere sector, er is ongetwijfeld een job die bij jou past. Wist je dat meer dan 70% van onze klanten uitkijkt naar vast personeel? Dat betekent dat er volop mogelijkheden zijn om een stabiele carrière op te bouwen. 

2. Snelheid

Eindeloos scrollen door de vacatures op Indeed, de jobalerts in de gaten houden van StepStone en weer een nieuw profiel aanmaken op Jobat. Zoeken naar een job is tijdrovend! Maar met Synergie aan je zijde gaat alles sneller. Na een eerste kennismaking, waarin we jouw vaardigheden en wensen bespreken, gaan we onmiddellijk aan de slag om geschikte vacatures voor je te vinden. Als er een match is, brengen we je direct in contact met potentiële werkgevers. Het kan zelfs zo zijn dat je al binnen dezelfde week een sollicitatiegesprek hebt. Met Synergie kan je snel aan de slag.

3. Persoonlijke begeleiding

Bij Synergie sta je er nooit alleen voor. Onze ervaren consultants staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden in je zoektocht naar een vaste job. Of je nu advies nodig hebt over je cv, hulp wilt bij het voorbereiden op sollicitatiegesprekken of behoefte hebt aan ondersteuning bij loonsonderhandelingen, wij zijn er om je te helpen. Met meer dan 90 kantoren verspreid over België, zijn we altijd dicht bij jou in de buurt.

4. Flexibiliteit in uren

We bieden niet alleen een groot aanbod aan jobs, maar je kan ook rekenen op flexibiliteit in werkuren. Of je nu op zoek bent naar een voltijdse tewerkstelling, deeltijdse functie of de voorkeur geeft aan werken in een ploegenstelsel, we hebben opties die bij jouw behoeften passen. 

5. Toegang tot verborgen kansen

Wist je dat een deel van de beschikbare jobs niet openbaar wordt geadverteerd? Het kan moeilijk zijn om deze verborgen kansen te vinden als je zelf zoekt. Door samen te werken met een interimkantoor zoals Synergie, vergroot je je kansen aanzienlijk. Onze uitgebreide netwerken en connecties met diverse bedrijven bieden je toegang tot jobs die anders misschien aan je voorbij zouden gaan.

Kortom, kiezen voor een vaste job via Synergie biedt veel voordelen. Klaar om jouw carrièredoelen te bereiken? Neem vandaag nog contact op met een kantoor in jouw buurt of neem alvast een kijkje tussen de vaste jobs op onze website.

Ontdek alle jobs met een vast contract

Nieuwsgierig wat we te bieden hebben?

Andere blogposts die jou misschien interesseren

Teaser Mobile School
nieuws 28 februari 2024

Synergie steunt opnieuw Mobile School: zesde sponsorship in twee jaar tijd

Synergie blijft zijn steun betuigen aan Mobile School, een organisatie die zich ...

veilig fietsen
tips 23 januari 2024

8 tips voor een veilige rit met je fiets en elektrische step

Het natte winterweer is in het land en de ochtenden en avonden zijn donker. In d...

flexijobs 2024
nieuws 18 januari 2024

Wijzigingen flexijobs vanaf 1 januari 2024 op een rij

Sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe uitbreiding van de flexi-job sectoren én z...