Synergie | Volvo Trucks

Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de grootste producenten van zware vrachtwagens ter wereld. Met hun baanbrekende innovaties leiden ze al jarenlang de transportsector.

Werken bij Volvo Trucks

 • Werk aan technologie gedreven trucks 
  Volvo Trucks staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Word lid van het team en verwerf uit eerste hand kennis over de technologie die het transport van morgen nog veiliger, schoner en efficiënter zal maken. 
 • Bouw je carrière op ontwikkeling 
  Als je start bij Volvo Trucks krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan doorlopende trainingsprogramma's. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen.
 • Krijg een correcte verloning
  Bij Volvo Trucks geloven ze in het belonen van competentie en betrokkenheid. Je kan rekenen op een competitief salaris en uitgebreide voordelenpakketten. 
 • Word lid van een geweldig team 
  Je werkt samen met fantastische mensen. Samen gebruik je je vaardigheden en ervaringen om je taken te volbrengen. Zo deel je inspirerende uitdagingen en een fijne kameraadschap. 

Volvo Trucks breidt uit! We zoeken volop productiemedewerkers, logistiek medewerkers, operators, bandenmonteurs en leeggoedbehandelaars. Sluit jij je aan bij de marktleider?
Ontdek de openstaande vacatures hieronder en solliciteer meteen.

1 - 7 van 7 Jobs bij Volvo Trucks