U bent hier

Synergie helpt ondernemingen groeien

Goede werkkrachten zijn de motor van elk bedrijf, maar de zoektocht naar gekwalificeerde werknemers is vaak erg tijdrovend. Vooral wanneer er snel extra personeel gevonden moet worden, heeft u als werkgever niet altijd tijd en ruimte om het solliciatieproces te doorlopen.

Al 20 jaar maakt Synergie Belgium werk van werk voor mensen. Als gereputeerde HR-partner kennen we de snelheid van de markt en kunnen we efficiënt op die veranderingen inspelen. We ondersteunen onze klanten bij het flexibel inzetten van extra personeel tijdens piekmomenten, bij de aanwerving van vast personeel of om gespecialiseerde kennis in huis te halen.

Synergie heeft alle expertise in huis om uw onderneming te helpen groeien. Onze ervaren consultants zetten zich elke dag met veel enthousiasme in om de juiste persoon op de juiste job te zetten.

60 kantoren verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Elk met een uitgebreid netwerk en met specialisaties in verschillende divisies.

350 vaste medewerkers die elke dag met een oprechte glimlach en een frisse blik de brug vormen tussen onze kandidaten en klanten.

14% omzetstijging in 2016. Synergie ambieert een voortdurende groei om een steeds betere dienstverlening te kunnen garanderen. Zo slaagden we erin om sinds 2010 een verdubbeling van onze omzet neer te zetten.

De Synergie-aanpak

Bij elke nieuwe opdracht besteden wij bij Synergie Belgium veel aandacht aan de analyse van uw wensen en eisen. Ook bij onze kandidaten houden wij rekening met hun voorkeur wat betreft het takenpakket, reisafstand en bedrijfscultuur. Indien mogelijk komen wij een kijkje nemen op de werkvloer, zodat we op de hoogte zijn van de concrete taken, de bedrijfscultuur en het team waarin onze kandidaat terecht zal komen. Onze consultants maken een voorselectie van de kandidaten, maar de uiteindelijke keuze ligt bij onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe werknemer onmiddellijk productief aan de slag kan gaan.

Onze opdracht stopt niet wanneer we de beste match gevonden hebben. We volgen het verdere verloop van de tewerkstelling nauwkeurig op en sturen bij waar nodig. Zo creëren we samen met onze klanten een transparante, maar vooral efficiënte samenwerking.

CONTACTEER ONS

Bent u op zoek naar nieuwe (tijdelijke) medewerkers of wilt u een eventuele samenwerking bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.