nieuws

Ook in economisch onzekere periode steunt Synergie goed doel Mobile School

Leen Martens13 maart 2023
Synergie sponsort Mobile School
Per 400 vaste aanwervingen bij klanten doneert uitzendkantoor Synergie aan Mobile School een bedrag van 4000 euro voor de opstart van een nieuw mobiel schooltje. Zo heeft het rekruteringsbedrijf sinds de start van dit initiatief, 10 maanden geleden, al drie mobiele schooltjes voor kansarme kinderen gesponsord. Want ook in onzekere economische tijden blijft maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk.

“Wij steunen het initiatief van Mobile School al jaren, maar sinds april vorig jaar koppelen we het aan vaste rekruteringen bij onze klanten. We hadden echter niet verwacht dat we in deze economisch moeilijkere periode nog zoveel mensen aan een vaste job konden helpen. We zijn dus enerzijds opgetogen dat we zoveel mensen een arbeidscontract hebben kunnen bieden, en anderzijds ook dat we Mobile School kunnen blijven steunen. Want ook in deze tijden hebben kansarme kinderen recht op onderwijs en een toekomst, en blijft maatschappelijk verantwoord ondernemen essentieel.” aldus Jan Verbeke, CEO van Synergie Belgium.

Arnoud Raskin, initiatiefnemer en medeoprichter van Mobile School en Streetwize is zeer verheugd met deze sponsoring: “Er is steeds meer nood aan nieuwe mobiele scholen. Zo werden nieuwe partnerschappen opgezet in Nepal, Colombia, Roemenië, Oeganda, Georgië, Jordanië, Malawi en voor het eerst ook in België. Bijkomend hebben we ingezet op extra ondersteuning van onze Poolse en Roemeense partners die overspoeld worden door Oekraïense vluchtelingen. We zijn dus zeer blij dat partijen als Synergie Belgium ons jaar na jaar blijven steunen.”

Synergie sponsort Mobile School

Ondanks een onzekere en competitieve arbeidsmarkt onder andere door de energiecrisis en de enorme stijging in loonkosten, doet Synergie het goed. Synergie Belgium maakt deel uit van de Franse groep Synergie. Het internationale bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van 2,9 miljard euro, een stijging van 8,1% tegenover 2021. Synergie streeft naar een wereldwijde omzet van 3,2 miljard euro in 2023.

Interesse in een samenwerking met Synergie?

Neem contact op met een van onze kantoren bij jou in de buurt. 

Andere blogposts die jou misschien interesseren

De voordelen van een vaste job via Synergie.
weetje 03 april 2024

De voordelen van een vaste job via Synergie

Als je op zoek bent naar een vaste job, kan het inschakelen van een interimkanto...

Teaser Mobile School
nieuws 28 februari 2024

Synergie steunt opnieuw Mobile School: zesde sponsorship in twee jaar tijd

Synergie blijft zijn steun betuigen aan Mobile School, een organisatie die zich ...

veilig fietsen
tips 23 januari 2024

8 tips voor een veilige rit met je fiets en elektrische step

Het natte winterweer is in het land en de ochtenden en avonden zijn donker. In d...