tips

Waarom is een job via een uitzendkantoor interessant voor pasafgestudeerden?

Leen Martens
Leen Martens09 mei 2022
afgestudeerd eerste job
Op zoek gaan naar je eerste job is niet altijd eenvoudig. Je ontbreekt werkervaring. Je hebt nog geen uitgebreid cv. Je hebt nog niet eerder gesolliciteerd of je weet nog niet precies wat je wilt. Daarom kan het zinvol zijn om je te laten bijstaan door een interimkantoor of een carrièrecoach in de zoektocht naar je eerste ideale job aan de start van je loopbaan. Bij Synergie Careers vind je twee vliegen in één klap.

We kijken verder dan je cv.

Synergie Careers zijn 40 gespecialiseerde, ervaren consultants in 18 kantoren in België. We voeren uitvoerige diepte-interviews, doen testen en luisteren naar jouw dromen en ambities. We kijken dus verder dan je cv, en zijn uit op de perfecte eerste match. Niet enkel op competenties en ervaring, maar ook naar persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

We bieden meerdere mogelijkheden.

Synergie Careers is actief in alle sectoren en biedt een ruime waaier aan jobs, zowel interim met optie vast als meteen vast in dienst. 75% van onze tijdelijke contracten evolueren naar een vast contract. Zo kunnen we jou meerdere mogelijkheden voorstellen, waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zelfs een traineeship. Dat kan ook.

We coachen je.

We begeleiden je naar je eerste sollicitatiegesprek. We zetten je cv mee op punt en helpen je met sollicitatietips en -tricks, ook via video. Zo ga je zelfzeker naar je eerste sollicitatiegesprek, en nail je die job.

Andere blogposts die jou misschien interesseren

nieuws 24 maart 2022

Nederlands leren on-the-job? Dan moet je bij Unilin Group zijn

Om haar groeiambities in België te realiseren, zoekt Unilin Group, bekend van on...

weetje 06 januari 2022

Wettelijke feestdagen België 2022

België kent 10 officiële wettelijke feestdagen. Benieuwd wanneer je dit jaar een...

tips 10 december 2021

Tips voor werken in de kou

De wintermaanden komen er weer aan. Metsers, bouwvakkers, grondwerkers, wegenwer...