tips

Op zoek naar een leuke vakantiejob?

Leen Martens18 juni 2020
Zomer_vakantiejob
Zomer! Dat betekent terrasjes, reizen, lang uitslapen en eventueel studeren. Voor de meeste activiteiten heb je natuurlijk geld nodig. Veel studenten zijn dan ook op zoek naar een vakantiejob.

De meest populaire zomerjobs zijn natuurlijk in de horeca, als magazijnier of winkelmedewerker en administratieve jobs. Who cares dat je een paar weken naar frieten ruikt, nachtmerries krijgt van het slagveld aan kleren tijdens de solden, of dat je heel de dag rekken vult? Er zijn ergere dingen in de wereld, maar het kan ook zoveel beter. Je hebt echt heel wat uitdagende vakantiejobs. Kies de studentenjob die bij jou past, dan vliegt die zomer zo voorbij!


Proefpersoon 

Wil je een bijdrage leveren aan de medische wereld? Via medische centra kan je jouw lichaam even uitlenen voor de wetenschap. Hoeveel je precies verdient, hangt af van het onderzoek, maar meestal krijg je wel een flinke vergoeding!


Onthaalmedewerker

Receptionist(e) op een camping, in een hotel, aan de balie van een groot bedrijf, ... Ben jij een sociale duizendpoot? Dan is onthaalmedewerker helemaal iets voor jou!


BBQ- of traiteurspecialist

Zodra tuinfeestjes weer toegestaan zijn, zullen heel wat mensen weer hulp kunnen gebruiken om van hun BBQ een succes te maken. Promoot jezelf tot BBW-specialist of sluit je aan bij een traiteur of een bedrijf dat tuinfeestjes organiseert.


Koerier

Online bestellen blijft hot. De pakjesdiensten en thuisbezorgers hebben in geen tijden zoveel werk gehad. Rij met een bestelwagen rond of cross met de fiets door de stad, dan werk je meteen ook aan je conditie.


Tuinman

Ben jij een echte zonneklopper en wil je wat aan je figuur werken? Dan is de groendienst van jouw stad zeker iets voor jou deze zomer. Je bent de hele dag buiten en de arbeid kan fysiek soms zwaar zijn.


Animator of vrijwilligerswerk 

Tja, het levert misschien minder geld op. Maar des te meer fun, én je steunt er mogelijk nog een goed doel mee. Speel je graag met kinderen of hang je het kind nog graag uit? Wie weet hebben ze bij de Speelpleinwerking of in het hotel wel een animator nodig?


Vakantiewerk in het buitenland

Misschien kan je wel werken in Frankrijk, Spanje, Italië of Griekenland? Een leuke vakantiejob in het buitenland, vind je zeker op www.wereldwerk.eu Reizen én werken: twee vliegen in één klap! 


Andere blogposts die jou misschien interesseren

ik ben uitzendkracht
nieuws 27 november 2023

Veilig werken als uitzendkracht: nieuwe website van Preventie en Interim

Heb je vragen over de veiligheid en gezondheid op je werkplek, over wat je uitze...

carrefour flexijob
aan het woord 20 september 2023

Flexijobs bij Carrefour Market: een succesformule

In de dynamische wereld van supermarkten, waarin flexibiliteit, betrouwbaarheid ...

piu bella flexijob
aan het woord 20 september 2023

Klantgerichtheid en flexibiliteit: het flexijob-verhaal bij Piu Bella

Als zaakvoerder van Piu Bella, een boetiek gespecialiseerd in lingerie, nachtkle...