Synergie | 5 jobs die jouw Valentijnsdag speciaal maken
weetje

5 jobs die jouw Valentijnsdag speciaal maken

Florentina Smaal
Florentina Smaal14 februari 2020
Love your job
Elk jaar laten we in februari massaal boeketten en kaartjes bezorgen en struinen de winkels af op zoek naar manieren om onze Valentijn te verrassen. We boeken een romantisch tafeltje voor twee of gaan samen op reis. De Valentijnsshopping zorgt voor een duidelijke piek in dit seizoen en veel bedrijven én werknemers hebben het er druk mee. Heb jij ook een job die deze romantische dag speciaal maakt? Wij zetten een aantal Valentijns-jobs voor jou op een rij.

Florist

Een prachtig boeket rode rozen, of liever een kleurrijk veldboeket? Bloemen zijn met stip een van de populairste geschenken op Valentijnsdag. En waar kan je nu beter terecht voor een bos ruikers dan bij de specialist? Gepassioneerde floristen staan voor jou klaar om een prachtig Valentijnsboeket voor jou samen te stellen. 


Horecamedewerker

Valentijn en een culinaire belevenis lijken voor elkaar gemaakt. Gedekte tafels, sfeervolle kaarsen, heerlijk eten én een goede bediening. Dat is genieten. Vele horecamedewerkers leggen op 14 februari koppels in de watten. Het keukenpersoneel bereidt de Valentijnsgerechten en de obers nemen je bestelling aan en serveren deze op tijd. 


Productie- en magazijnmedewerker

Of je nu een doos chocola, een fles wijn, een sierraad of egg shaper (inderdaad, een bakvorm zodat jouw gebakken eitje de vorm van een hart krijgt) koopt: de productiemedewerker steekt zijn handen uit de mouwen om deze producten klaar te maken. Ze stellen de machines in, zorgen voor de juiste afwerking en doen een kwaliteitscheck. Vervolgens stellen de magazijnmedewerkers alles in het werk om ervoor te zorgen dat de vele pakjes klaarliggen voor verzending. 


Winkel- en webshopmedewerkers

Heb jij geen inspiratie voor een origineel Valentijnsgeschenk? Of twijfel je tussen twee cadeaus? Dan helpt de winkelmedewerker jou graag. Een goede verkoper luistert naar de klant en geeft een eerlijk advies. Zoek jij je cadeau liever online? Dan zijn er tal van webshops die toffe artikelen aanbieden. Webshopmedewerkers zorgen ervoor dat er dagelijks nieuwe producten verschijnen, dat alle informatie en prijzen kloppen en de website gebruiksvriendelijk is en goed werkt. 


Check-in agent en bagagist

Heb jij je geliefde verrast met een citytrip? Dan is het goed mogelijk dat een check-in agent jouw instapkaart aanmaakt, je zitplaats regelt en je bagage van de juiste labels voorziet. De bagagist zorgt er vervolgens voor dat je bagage in het juiste vliegtuig beland. Zo kan jij met een gerust hart aan boord en genieten van je vakantie.


Natuurlijk zijn er nog veel meer jobs die hun steentje bijdragen aan Valentijnsdag. Alvast een dikke merci aan iedereen die deze dag speciaal maakt! 


Valentijns-job

Wil jij ook een (Valentijns-)job? Ontdek dan onze vacatures op synergiejobs.be

Andere blogposts die jou misschien interesseren

nieuws 18 maart 2021

Mensen maken het verschil

Door een wendbare strategie en gespecialiseerde afdelingen groeide Synergie uit ...

weetje 19 februari 2021

Werken als operator

Een operator is doorgaans iemand die in een productieomgeving werkt en een of me...

tips 08 februari 2021

Tips voor werken in de kou

De winter is in het land! Voor sommigen een mooi schouwspel voor anderen, die he...