U bent hier

Studenten

Elk jaar zet Synergie Interim duizenden studenten aan het werk, zowel bij de bakker om de hoek als in grote groepen bij eenzelfde bedrijf.

Zowel tijdens als buiten de vakantieperiodes werken heel wat studenten voor Synergie Interim. Onze klanten hebben niet alleen korte eenmalige opdrachten - ook in het weekend - maar ook in regelmatig terugkerende jobs, altijd op maat van de student. Een bijverdienste is immers in de spaarpot van de meeste studenten erg welkom.

Student@work

Geïnteresseerd? Dan vind je zeker een interessante opdracht in onze vacaturebank. Vooraleer je aan de slag kan, is het belangrijk eerst de administratieve en fiscale voorwaarden checken? Bezoek student@work en druk je persoonlijke attest af. Op deze site van de overheid vind je meer informatie over studentenwerk, bv. over de controle op de voorwaarden en eventuele sancties.  

Je kan er ook je aantal gewerkte dagen opvolgen en een persoonlijk attest afdrukken waarop het saldo van je 475 uren vermeld staat. Dat is voor je potentiële werkgever erg handig wanneer je aan een volgende opdracht wilt beginnen.Natuurlijk ben je altijd welkom op een van onze Synergie-vestigingen.