U bent hier

Synergie Belgium opent gloednieuw kantoor in Beveren

Synergie Belgium opent gloednieuw kantoor in Beveren

Verhuis

Na jarenlange aanwezigheid in het centrum van Beveren, verhuizen de kantoren Synergie Beveren Interim, Synergie Waasland Careers en Synergie Technics: divisie Antwerpen/Waasland naar eenzelfde pand op de Vesten in Beveren-Waas.

“Dit was vooral een strategische beslissing” zegt Philippe De Wilder, Sales Director bij Synergie Belgium. “We merken dat steeds meer kandidaten instromen via onze online kanalen. De tijd dat kandidaten in een straal van 500 meter alle uitzendkantoren afgingen, is gepasseerd. De fysieke kantoren fungeren eerder als contactpunt voor sollicitatiegesprekken. Onze nieuwe panden bevinden zich dan ook meer en meer langs invalswegen en op industrieterreinen. Bovendien zitten we zo dichter bij bedrijvenzones en kunnen we beter de vinger aan de pols houden.”

De locaties buiten het stads- of dorpscentrum creëren ook meer parkeergelegenheid, wat extra comfort voor de kandidaten en eigen medewerkers van Synergie inhoudt.

“Onze drie divisies groeperen in één kantoor zorgt tevens voor betere communicatie en samenwerking over de vacatures heen. Zo kunnen we sneller inspelen op noden in de lokale arbeidsmarkt en kunnen we nog beter meedenken met de ambities van onze klanten.” aldus De Wilder.

Het nieuwe kantoor van Synergie Beveren opent op 17 september op de Vesten 41 (vlak aan supermarkt Lidl).