U bent hier

Nieuws

04/07/2019

Synergie Sint-Niklaas verhuist

Na jarenlange aanwezigheid in de Parklaan in Sint-Niklaas, verhuist het kantoor Synergie Sint-Niklaas Interim naar een gloednieuw pand op het Stationsplein. De nieuwe locatie in de stationsbuurt zorgt ervoor dat kandidaten en uitzendkrachten het kantoor nog gemakkelijker kunnen bereiken, zowel te voet als met het openbaar vervoer.

12/02/2019

Synergie jaarresultaten 2018

Het aantal werkzoekenden staat historisch laag en de strijd om talent woedt harder dan ooit. Bovendien daagt het huidige economisch klimaat de uitzendsector uit om de voorziene groei-ambities waar te maken. Toch konden zowel de Synergie Group als Synergie Belgium mooie jaarresultaten in 2018 neerleggen.

25/06/2018

Het festivalseizoen is van start gegaan! Ook deze zomer is Synergie present op de stadsfestivals Suikerrock en Lokerse Feesten. 

Waar vind je ons?

 

 

25/06/2018

Dat de arbeidsmarkt de laatste jaren grondig veranderd is, zal niemand in de HR-sector ontkennen. In een tijdperk van digitale rekrutering, waarbij het rekruteringsproces enorm versneld is, merkt Synergie dat kandidaten des te meer behoefte hebben aan persoonlijk contact. Als respons op de “job speeddates” die een algemene trend in de uitzendsector zijn, lanceert Synergie tijdens de zomermaanden de “job slowdates” waarbij bewust wordt ingezet op tragere en persoonlijke rekrutering.

23/02/2018

Iets meer dan een jaar geleden legden Synergie Belgium en streetwiZe de basis voor een uniek sociaal én sportief project. Het aantal afgelegde stappen van elke Synergie-medewerker zou worden omgezet in een gemeenschappelijk doel om nieuwe mobiele scholen te realiseren. Gisteren kon Synergie de tweede cheque aan streetwiZe-Mobile School overhandigen in de Provinciale Secundaire School in Bilzen, waar de leerlingen de laatste 20 jaar zo'n 50 mobiele scholen bouwden.

25/07/2017

Verhuis Synergie Waregem

Synergie Belgium bouwt aan de toekomst. Daarom verhuisden de kantoren van Synergie Waregem Interim en Synergie Waregem Careers recent naar een nieuwe locatie.

01/06/2017

Na een succesvol 2016 wil Synergie ook in 2017 fors groeien. Dat betekent nieuwe en geoptimaliseerde diensten voor onze klanten en uitzendkrachten. Zo zal uw Synergie-kantoor in Mechelen in de toekomst nog meer specialiseren in Interim en Careers. Op die manier kunnen we sneller inspelen op de veranderingen in de markt en u een efficiëntere service aanbieden.

09/01/2017

synergie gent construct

Synergie start een nieuwe Construct afdeling in Gent

Ben jij op zoek naar een job in de bouw in de regio Gent? Of zoek je gemotiveerde werknemers voor je bouwbedrijf?  Dan kan je vanaf januari terecht bij onze collega's: Gratiella Hauquier en Evelien Cardinaels.

De contactgegevens van het kantoor:

Pagina's

Abonneren op Nieuws