U bent hier

Synergie bij sterkste groeiers in uitzendsector

Het aantal werkzoekenden staat historisch laag en de strijd om talent woedt harder dan ooit. Bovendien daagt het huidige economisch klimaat de uitzendsector uit om de voorziene groei-ambities waar te maken. Toch konden zowel de Synergie Group als Synergie Belgium mooie jaarresultaten in 2018 neerleggen.

Synergie Belgium kende een groei van 6,2% ten opzichte van 2017, ver boven de sectorgroei van 1,5%. De HR-partner zette in 2018 dagelijks zo’n 6000 uitzendkrachten aan het werk en opende maar liefst 10 nieuwe kantoren.

De internationale Synergie Group realiseerde een omzet van 2550 miljoen euro; wat een stijging van maar liefst 9,8% ten opzichte van 2017 inhoudt. De groep lanceerde onder andere de divisie Synergie Aero en het Oostenrijkse Völker vervoegde de groep in het voorjaar van 2018.

Ook in 2019 heeft Synergie Belgium de ambitieuze visie een omzet van 305 miljoen te realiseren, wat een groei van 9% zou betekenen. De focus zal liggen op verdere digitalisering en automatisering van de diensten, zodat de consulenten zich meer kunnen bezighouden met de effectieve rekrutering en gesprekken. Daarnaast breidt Synergie Belgium enkele nichemarkten uit en bouwt de HR-partner aan sterke merken zoals S&You, Careers, Construct en Technics.

werken bij Synergie