banner JOBDAG LOTUS BAKERIES LEMBEKE | OPERATOR
Terug naar resultaten

JOBDAG LOTUS BAKERIES LEMBEKE | OPERATOR

Gentstraat 52 , 9971 Lembeke

Begin jij ook al te watertanden bij enkel de gedachte aan de heerlijke speculoos van Lotus? Klaar om je tanden te zetten in een nieuwe job als Operator? Schrijf je dan zeker in voor de infosessie bji Lotus Bakeries in Lembeke!  Dit topbedrijf kijkt uit naar extra collega's. 

Waarom werken bij Lotus Bakeries?

  • Je krijgt een intensieve begeleiding bij je opstart bij Lotus Bakeries zodat je jouw takenpakket vlot onder de knie krijgt.
  • Je maakt deel uit van een groeiende organisatie met een goede collegiale werkomgeving en doorgroeimogelijkheden.
  • Je krijgt een goede verloning met een aantrekkelijke ploegenpremie, aangevuld met maaltijdcheques. Op korte termijn kan je ook een vast contract krijgen.
  • En natuurlijk verse Lotuskoekjes, elke dag opnieuw!

Schrijf je in voor de infosessie

Zin in een nieuwe uitdaging als Operator bij Lotus Bakeries? Meld je nu aan voor de infosessie op maandag 30 januari. Je krijgt de kans om te proeven van de collegiale werksfeer bij Lotus tijdens een uitgebreide rondleiding. Er wordt een duidelijk beeld gevormd van jouw takenpakket als operator fabricatie of operator margarinerie. Nadien kan je een praatje slaan met de verantwoordelijken van de afdelingen. Honger gekregen naar meer? Dan plannen we daarna met veel plezier een gesprek in tussen jou en Lotus. 

Wil je graag meer weten? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en we nemen ze snel mogelijk contact met je op! 

Inschrijven