Synergie | JOBDAG RENSON
banner JOBDAG RENSON
Terug naar resultaten

JOBDAG RENSON

Polydore Rensonstraat 1, 9810 Kruisem

Hou je van variatie en uitdagingen? Zin om te werken bij een trendsetter? Dan is Renson op zoek naar jou! Meld je aan voor de jobdag op zaterdag 15 januari.

Over Renson 

Renson is in Europa trendsetter op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen. Dit dynamisch familiebedrijf, met verschillende vestigingen in België en het buitenland, ontwikkelt energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven. Dit unieke bedrijf werd zelfs genomineerd voor Onderneming van het jaar.

Wat biedt Renson jou? 

  • Je wordt verloond naar functie en ervaring. Aanvullend krijg je ook een ploegenpremie van 10%.
  • Je hebt recht op 20 verlofdagen en 9 betaalde compensatiedagen (per volledig jaar gewerkt). 
  • Na het doorlopen van een geslaagde interimperiode maak je kans op een contract binnen de firma zelf.

De Jobdag

De jobdag staat in het teken van twee functies voor hun afdeling in Deinze en voor in twee ploegen: 

  • Medewerker montage: Je monteert je op basis van een montageplan alle types overkappingen uit het Renson-gamma. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in metaal- of houtbewerking. Je werkt geordend en bent creatief in het vinden van oplossingen. Verder ben je voldoende communicatief en omarm je vernieuwingen. 
  • Freesoperator: Je bevoorraadt manueel de machine met verschillende aluminium profielen, stelt de parameters correct in en verzorgt de kwaliteitscontrole. Ervaring als operator en met verspaningsmachines is hiervoor een must. Verder hou je van variatie en kan je vlot overweg met een computer. 

Tijdens de jobdag maak je kennis met het bedrijf en ontdek je wat de jobs concreet inhouden. Je wordt ontvangen in een ontvangstruimte bij Renson, vlakbij de productie unit waar je een bedrijfsfilmpje te zien krijgt om nadien een gesprek te hebben met één van de aanwezige recruiters. Bij een positief gesprek volgt een rondleiding in de productie.

Interesse?

Schrijf je meteen in voor de jobdag. Vooraf inschrijven is verplicht. We contacteren jou en spreken samen een tijdstip af.  

Inschrijven