banner JOBEVENT NOVARTIS
Terug naar resultaten

JOBEVENT NOVARTIS

Rijksweg 10, 2880 Puurs

Ben jij op zoek naar een boeiende job met werkzekerheid? In een hoogtechnologische productieomgeving? Dan zit je bij Novartis goed! Meld je dan snel aan voor het jobevent.

Over Novartis

Novartis is een toonaangevende onderneming in de gezondheidssector. Hun missie? Het ontdekken, ontwikkelen en succesvol op de markt brengen van innoverende producten die patiënten verzorgen, hun pijn verzachten en de levenskwaliteit verbeteren. In België werken hier dagelijks meer dan 2000 werknemers aan mee. 

Schrijf je in voor het jobevent

Interesse in werken bij Novartis? Meld je nu aan voor het jobevent op dinsdag 21 maart.  Tijdens dit jobevent krijg je een verwelkoming met hapje en drankje / krijg je de nodige info over het bedrijf en de vacatures en heb je een 1 op 1 gesprek met onze consultants. Mogelijks kan je ook al deelnemen aan de verdere sollicitatie met bijhorende testen.  Dit jobevent staat in het teken van diverse vacatures

  • Verpakkingsoperator –  Jouw verantwoordelijkheden als verpakkingsoperator zijn kwaliteitscontrole op verpakkingen. Bediening van de machinelijnen aan de verschillende werkposten. Strikte procedures hanteren.
  • Technieker - Evaring in de techniek? Kan je in 2 / 3 ploegen werken?  Je komt terecht in een team van techniekers in een twee-  of drieploegensysteem en staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch, aan de industriële productielijnen.  

Wil je graag meer weten over 1 van deze functies? Schrijf je dan hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Inschrijven