Synergie | Jobdag Polypreen
banner Jobdag Polypreen
Terug naar resultaten

Jobdag Polypreen

Ben jij op zoek naar een job met werkzekerheid? Hou jij er van om te werken in een open cultuur met familiale sfeer? Dan zit je bij Polypreen goed!
Dit productiebedrijf van o.a. matrassen kijkt uit naar Operators, Productiemedewerkers en Techniekers. Wil jij graag meer weten over dit bedrijf en de openstaande jobs? Meld je dan snel aan voor de jobdag.

Over Polypreen

Polypreen België is een kunststofverwerkend bedrijf waar het volgende wordt geproduceerd: polyurethaanschuim, matrassen, boxsprings, halffabrikaat versneden schuim.  Polypreen heeft een totale bedrijfsoppervlakte van 72.000 m² waarvan 32.500 m² gebouwen. Doordat elke fase van onze productie in-house gebeurt, kunnen wij de kwaliteit van elk stadium nauwlettend in de gaten houden. 

Schrijf je in voor de jobdag

Interesse in werken bij Polypreen? Meld je nu aan voor de jobdag op dinsdag 30 november. Er zijn 3 sessies gepland: 9u, 11u30 en 14u.
Tijdens de jobdag krijg je een rondleiding, korte presentatie en zijn er 1-op-1 gesprekken met HR. 

Dit jobevent staat in het teken van diverse vacatures

  • Operator - Je bedient de machines en houdt een oog op de productie. Technische affiniteit is nodig. 
  • Productiemedewerker - Steek jij graag je handen uit de mouwen? Je verwerkt de matrassen en helpt bij de productie. 
  • Technieker - Is er een storing aan een machine, dan verhelp jij deze. Je voert regelmatig onderhoud aan machines uit. Ervaring is hiervoor een must have.

Wil je graag meer weten over 1 van deze functies? Schrijf je dan hier in en we nemen ze snel mogelijk contact met je op!

Inschrijven