Synergie | Jobdag Van Moer
Terug naar resultaten

Jobdag Van Moer

Keetberglaan - haven, 1054 Zwijndrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de logistieke sector? Noteer dan zaterdag 16 oktober alvast in je agenda! Van Moer organiseert dan samen met Synergie een jobdag. 

Van Moer biedt logistieke oplossingen op maat aan. Ze zijn vooral actief in transport en distributie, voorraadvorming en goederenverplaatsing, haven, intermodaal, bulk- en tankcontainers. En ze bieden nog andere ondersteunende diensten. 

De jobdag

Deze jobdag staat in het teken van diverse functies in regio Waasland: 

  • Warehouse operators
  • Drumming/depot operators
  • Vrachtwagenbestuurders 
  • Customer service officers

Wil je graag meer weten over 1 van deze jobs? Tijdens de jobdag krijg je een hapje en drankje. Er is een presentatie en een rondleiding op de site voorzien. Ook zijn er quick interviews van 10 minuten met de HR Manager. Dat is de kans om kennis te maken met het bedrijf en om te ontdekken wat de functies concreet inhouden. Dat is ook de gelegenheid om te zien waar je zal werken en om enkele collega's te ontmoeten en vragen te stellen.

Let op: vooraf inschrijven is verplicht. 

Interesse of vragen?

Klaar om meer te weten te komen over dit bedrijf en de openstaande jobs? Top! Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier. Of neem contact met ons op.

Synergie Waasland Careers
Vesten 41
9120 Beveren-Waas
03 750 23 50
waasland-careers@synergiejobs.be

Inschrijven