Synergie | Jobdag Winsol
banner Jobdag Winsol
Terug naar resultaten

Jobdag Winsol

Nijverheidslaan 3, 9880 Aalter

Op zoek naar een nieuwe job in daguren of 2 ploegen? En binnen een snelgroeiend bedrijf in de regio Aalter? Meld je dan zeker aan voor de jobdag op 16 maart bij Winsol in Aalter!

Voor het bedrijf Winsol zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers zoals monteurs, inpakkers, electriciens, teamleaders, magazijniers, zagers,...

Over Winsol

Winsol in Aalter is gespecialiseerd in het vervaardigen van zonwering, Outdoor Living, PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie. Hun doel is: je huis klaarmaken voor de toekomst! En daarvoor maken ze gebruik van kwalitatieve producten die niet alleen het oog strelen, maar ook een lang leven meegaan. 

Werken bij Winsol

Een dynamisch bedrijf als Winsol biedt tal van interessante opportuniteiten! Winsol geeft haar medewerkers graag een goed gevoel en perspectief. Daarom investeren ze in onthaal, vorming en ontwikkeling van potentieel. Hun piekmoment ligt in de zomermaanden (juli en augustus). 

De jobdag

Tijdens de jobdag kan je kennismaken met het bedrijf. Je krijgt een rondleiding en kan op die manier zien waar je precies terecht komt, wie je collega's zullen zijn en wat de job inhoudt. Er staan diverse functies open, in de daguren of 2 ploegen. 

Uiteraard gelden tijdens de jobdag de nodige Covid-19 maatregelen. 

Interesse? Meld je dan nu aan.
Stuur een mailtje naar winsol@synergiejobs.be of bel naar 050 83 16 66.