Synergie | Jobavond Limelco voor Operatoren, Supervisors en Onderhoudstechniekers

Jobavond Limelco voor Operatoren, Supervisors en Onderhoudstechniekers


Schrijf je in voor de jobavond Limelco dinsdag 18/2/20


Wat is het?

Maak tijdens de jobavond kennis met de job van Technisch operator, Process operator, Supervisor en Storings- en Onderhoudstechnieker bij Limelco.
Je krijgt informatie over het bedrijf, je vult een sollicitatieformulier in en krijgt een rondleiding in een draaiende productieomgeving. Indien je bijkomende vragen hebt, stel deze dan zeker tijdens deze kennismaking met het bedrijf. Kom je in aanmerking voor één van de openstaande vacatures bij Limelco, dan word je binnen de week na het bedrijfsbezoek gecontacteerd voor een sollicitatiegesprek en eventuele testen. Je ontvangt een goodiebag met producten van Limelco. 

Wie organiseert het?

Limelco samen met het Inhouse-uitzendkantoor Synergie

Voor wie?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de productie. Je stelt de machines in, bouwt ze om, bedient ze en lost kleine storingen op. Je hebt een passie voor techniek, denkt probleemoplossend en een eerste ervaring als operator in een productiebedrijf is een must. Ervaring in een voedingsbedrijf? Noteer dat als extra troef. Als operator werk je in 2 ploegen of vaste nacht.

Als supervisor ben je een echte people manager, die samen met je team ervoor zorgt dat de producten afgeleverd worden volgens de vereiste kwaliteit en productiviteit. Je zorgt voor een kostenbewuste inzet van medewerkers, installaties en machines. Je hebt inzicht in productieprocessen en je hebt ervaring met het verbeteren van processen. Bij voorkeur heb je een bachelordiploma en minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving. Je werkt in 2 ploegen.

Als storings- en onderhoudstechnieker verhelp je storingen aan installaties, machines en nutsvoorzieningen. Je kalibreert regelsystemen en voorziet het nodige materiaal. Bij voorkeur heb je een A2-diploma in een technische richting op zak en/of ervaring. Kennis van mechanica en elektriciteit en PLC- en servosturingen is een troef. Je werkt tijdens de opleiding in 2 ploegen en daarna in de vaste nacht.  

Waar en wanneer?

Limelco, Genkerbaan 75

3520 ZONHOVEN 

18 februari 2020, van 19u tot 21u. 


Schrijf je in: jobs@limelco.be 

(vooraf inschrijven is verplicht)

Meer info? 

jobs@limelco.be