Synergie | Lano jobs

Lano jobs

Lano Carpet Solutions; Lano is een producent van kamerbreed tapijt, karpetten en synthetisch gras. Het gamma bevat naast geweven tapijt ook getuft tapijt voor woningen en horeca of hotels. Kwaliteit staat bij Lano voorop. Vanaf het productieproces tot aan de levering wordt de kwaliteit bewaakt. Lano een ISO 9001 gecertificeerde onderneming is.

De site in Harelbeke is de grootste productiesite van Lano, met een oppervlakte van 200.000 m². Op deze site bevinden zich ook de moderne productielijnen voor continu verven en bedrukken, het latexeren en een magazijn voor stockage van 20.000 rollen getuft tapijt. 

Werken bij Lano

Bij Lano kom je terecht in een tof productiebedrijf. Het gemotiveerde team van productiemedewerkers, tuft(st)ers, wevers en twijners werken mee aan tapijt, karpetten en synthetisch gras in top design en van hoogwaardige kwaliteit. De monteurs en onderhoudsmechaniciens bewaken het machinepark en voeren herstellingen uit waar nodig. Er heerst een familiale sfeer, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Bovendien investeren ze bij Lano in hun personeel en zorgen voor opleidingen waar nodig. 

Wil jij graag aan de slag bij dit top bedrijf? Ontdek dan snel de vacatures en solliciteer!

1 - 10 van 15 Jobs bij Lano jobs