Sobinco jobs

Bij Sobinco ligt de focus op de ontwikkeling en productie van high-end raambeslag, hoogwaardige deurscharnieren, designkrukken en handgrepen en het ruime aanbod afwerkingsmogelijkheden zoals poederlakken (> 450 RAL-kleuren) en anodisatie

Om beter te kunnen inspelen op de vraag besliste de stichter echter al gauw om zelf in te staan voor de productie.  Wat klein begon in de eigen achtertuin is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met meer dan 30.000m2 productieruimte.

Intussen hebben hun 4 zonen de leiding overgenomen en beschikt de Sobinco groep over een vestiging in Portugal en verkoopspunten in Polen en China.

Werken bij Sobinco

In België zijn ongeveer 350 medewerkers aan de slag en meer dan 90% van de Sobinco producten worden binnen het bedrijf zelf gefabriceerd. Alle productieprocessen, van grondstof tot afgewerkt product, worden binnen het bedrijf uitgevoerd. Vanuit de hoofdvestiging worden de producten uitgevoerd naar meer dan 60 landen in 5 werelddelen.

Ben jij op zoek naar een job binnen een toonaagevend bedrijf? Affiniteit met metaal of techniek? Wij zoeken regelmatig productiemedewerkers, techniekers & metaalbewerkers. Ontdek hieronder de openstaande jobs en solliciteer!