Synergie | Nuscience jobs

Nuscience jobs

Nuscience ontwikkelt en produceert mengsels, concentraten, jongdiervoeders en additieven voor de diervoederindustrie en dit voornamelijk voor varkens, pluimvee en rundvee. De producten zorgen ervoor dat elk dier de juiste voedingsingrediënten krijgt om gezond te groeien.

Ze maken deel uit van Royal Agrifirm Group, een van de grootste producenten in diervoeding en actief over heel de wereld. De groep heeft als doel om bij te dragen tot een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties.

De fabriek in Drongen is een van de grootste en meest geavanceerde van de groep. In 2017 ontving Nusicence de 'Factory of the Future Award 2017'. Ze zijn zo het eerste bedrijf binnen de diervoederindustrie dat de award in ontvangst mag nemen.
Intussen werken ze met een 75-tal collega’s in Drongen en zorgen er samen voor dat de klanten zo goed mogelijk bediend worden, elke dag opnieuw.

Werken bij Nuscience

Je komt terecht in een bedrijf met een losse sfeer. Iedereen helpt elkaar graag waar nodig en draagt zijn steentje bij tot de groei van de organisatie.
Nuscience is steeds op zoek naar enthousiaste, zelfstandige en flexibele medewerkers. Heb jij interesse in een job bij dit bedrijf? Ontdek onderstaande vacatures en laat van je horen!