Synergie | Lago jobs

Lago jobs

Mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een plezierige ontspanning, naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. LAGO staat daarbij voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 2,5 miljoen bezoekers. Elke dag gaan we er weer keihard tegenaan om iedereen  die ideale, zorgeloze dag vakantie te bieden.

WERKEN BIJ LAGO

LAGO stoelt op vijf waarden die perfect matchen met wie we zijn en waar we voor staan, namelijk: veilig, vooruitstrevend, vlekkeloos, warm en plezierig. Veiligheid is zonder twijfel steeds onze topprioriteit, dit vertaalt zich in geschoolde en gemotiveerde redders, bijgestaan door het AngelEye-drenkelingendetectiesysteem. Onze zin voor innovatie ontdek je bij de unieke wildwaterbanen. Door in te zetten op een vlekkeloze service en infrastructuur bieden we onze bezoekers een zorgeloze totaalbeleving. We zetten sterk in op een lekker warme watertemperatuur en willen voor onze medewerkers ook een warm bedrijf zijn, waar het plezierig is om te werken en samen onze bezoekers veel plezierige momenten te schenken.

Deel jij onze passie en heb je zin om je in team in te zetten voor die heerlijke dag vakantie voor elke bezoeker? We zoeken regelmatig nieuwe werknemers en studenten. Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan!