Synergie | Nox

Nox

Nox NightTimeExpress Belgium NV voorziet in de levering van goederen en reserveonderdelen in Centraal-, Oost- en Noordwest-Europa de dag na aanvraag om  7 of 8 uur ’s ochtends. Wij zorgen ervoor dat klanten hun dag kunnen beginnen met de goederen die ze de dag ervoor hebben besteld en zijn daarmee pioniers op het gebied van nachtdistributie. Omdat de goederen nog in de nacht worden afgeleverd, is deze dienstverlening bekend geworden als nox NightTimeExpress Belgium NV®. Wij bedienen klanten uit de auto-industrie, landbouw, materiaalbehandeling en -transport, bouw en techniek, biowetenschappen en hoogwaardige technische industrie. 

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie. Daarom vinden we het erg belangrijk dat jij je prettig voelt op je werkplek. Zodat je enthousiast en gemotiveerd blijft. Bovendien investeren we in trainingen en opleidingen voor onze medewerkers. Op alle niveaus, zodat iedereen uitdagend werk heeft en we het beste uit onze medewerkers halen. Iedere medewerker kan rekenen op de nodige begeleiding en opleiding.

Dankzij onze betrokken medewerkers heeft nox NightTimeExpress Belgium NV kunnen uitgroeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Omdat we blijven groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die onze klanten van dienst willen zijn. Interesse? Kijk dan naar onze vacatures!