Synergie | Mr. Georges jobs

Mr. Georges jobs

Lekker eten brengt mensen samen en verbindt. Mr. Georges' doel is om de beste Zuiderse en lokale delicatessen tot bij iedereen te brengen. Uitzonderlijke producten, gemaakt bij lokale boeren en producenten, in binnen- en buitenland. Je vindt deze delicatessenzaak in de AD Delhaize van Aalter en Heist en in de Delhaize Genval, Waterloo, Elsene (Molière), Ekeren en Alsemberg. Ze bieden een ruim aanbod delicatesen, artisanale kazen, verfijnde charcuterie, dagvers bereide gerechten, pizza's en pasta's. 

Werken bij Mr. Georges

Mr. Georges groeit! Daarom zoeken we voortdurend medewerkers voor de winkels.
Als medewerker van de bedieningstoog etaleer je de dagverse producten. Daarvoor krijg je een korte opleiding, zodat jij het mooiste kaasbordje samen kan stellen.  Je staat daarnaast in voor de bediening en begeleiding van klanten in hun aankopen van Belgische & Zuiderse delicatessen. Je komt terecht in een team van ongeveer 5 vaste medewerkers, aangevuld met studenten en flexijobbers. Er is een fijne bedrijfscultuur en er zijn doorgroeimogelijkheden. Je gaat ook mee op bedrijfsbezoek bij de leverancers, zodat jij alles leert over de producten die je verkoopt.

Doen delicatessen jou watertanden? Heb je oog voor detail en ben je klantvriendelijk? Zin in een uitdaging bij Mr.Georges?
Bekijk onderstaande vacatures en ontdek meer over de jobmogelijkheden!