Synergie | VEEPEE jobs

VEEPEE jobs

Maak deel uit van een innovatieve en internationale werkomgeving in een snelgroeiend bedrijf!

Bij Veepee, eigenaar van onder andere het handelsmerk Vente-Exclusive, houden we ervan om zo onze leiderspositie in de Europese e-commercemarkt verder te verstevigen. Sinds onze naamsverandering is ons speelterrein nog gegroeid: 6000 werknemers in 12 landen werken samen aan ambitieuze verkopen, een topservice voor onze partners, en het gelukkig maken van meer dan 50 miljoen leden over de hele wereld.

De afdeling Logistiek is 'where the magic happens' voor de klant. Deze fulfilment centra bereiden de pakketten voor op de meest efficiënte manier om daarna aan te bieden aan de vervoerders die de laatste kilometers naar de klanten afleggen. Operators en teamleiders van het warehouse geven dagelijks de best mogelijke ondersteuning aan de grootse en complexe supply chain. Als laatste hebben wij de zorg over de retouren die we ontvangen van onze klanten. Ook dit proces moet in het teken staan van de perfecte klantbeleving. Voor ons zijn de beste dagen degene waar we onze klanten heel gelukkig maken!

Werken bij Veepee

Niet alleen wat je samen bereikt is belangrijk, hoe je iets samen bereikt is dat ook. Daarom koesteren we de creativiteit van elke werknemer in een uitnodigende, casual en aangename werkomgeving. ‘Come as you are’, zoals het liedje zegt. Ons andere motto? Work hard, party harder!

Teamwork, nieuwe technologieën, sterke groei, ... Klaar om je routine te veranderen? Solliciteer meteen! 

1 - 7 van 7 Jobs bij VEEPEE jobs