U bent hier

Werken bij Synergie

Werken bij Synergie

Synergie wil in België verder blijven groeien, dat doen we door onze diensten te verbeteren, nieuwe kantoren te openen en ruimte voor frisse ideeën te maken. Daarom zijn wij steeds op zoek naar leergierige positivo’s met een scherpe kijk op de wereld om samen met ons de HR-wereld verder uit te tekenen. In ruil voor jouw skills en expertise krijg je van ons een boeiende job op maat, met veel ruimte voor verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te groeien.

Bekijk onze vacatures

De voordelen

Interne opleiding

Wij geven onze medewerkers graag de kans om hun talenten te ontwikkelen. Daarom investeren we in groepsopleidingen én in individuele coaching.

Happy @ Synergie

Wij werken niet alleen hard voor onze klanten en uitzendkrachten, maar we werken ook hard aan de fun-factor en positieve sfeer op het werk. Zo organiseert ons Feestcomité allerlei leuke events en maken we regelmatig tijd voor teambuildingactiviteiten.

Extralegale voordelen

Bij Synergie kan je rekenen op heel wat extralegale voordelen. Zo worden jij en je team beloond met bonussen en krijg je na 2 jaar een firmawagen.

Interne groeikansen

Wij ondersteunen onze werknemers in hun groei en zoeken samen naar doorgroeimogelijkheden op maat van elke werknemer.

Topteam

De drijvende kracht van Synergie is de focus op mensen. In ons fantastisch team werkt iedereen samen om onze doelen te bereiken.

Futureproof

Synergie gaat niet voor quick-wins maar voor succes op lange termijn. We investeren in de toekomst op alle vlakken.

Veel talent maar nog geen vacature voor jou?

Solliciteer spontaan