U bent hier

Op zoek naar je droomjob?

Op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of eerder naar een job dichter bij huis? Bij Synergie Belgium zetten we elke dag met veel enthousiasme de juiste persoon op de juiste job: van interimopdrachten tot vaste jobs, van administratieve functies tot projecten in de bouwsector. Ben je een volleerde secretaresse of nauwkeurige inpakster, een gemotiveerde vloerlegger of een schoolverlater die nog alles wil leren? Vertel ons wat voor job je zoekt. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen. 

We houden niet alleen rekening met je ervaring, ambities en vereisten. We zorgen er ook voor dat je met alle administratie in orde blijft. Samen met jou zoeken we naar een job die bij jou past, naar een werkgever waar je die "klik" mee hebt. Onze taak stopt niet wanneer we een nieuwe uitdaging voor jou gevonden hebben. We helpen je met alle administratie én volgen je tewerkstelling nauwgezet op om indien nodig bij te sturen.

Spring eens binnen in een van onze Synergie-vestigingen. Onze consultants helpen je graag verder.

Werken als uitzendkracht voor Synergie

Synergie Belgium Uitzendwerk

Als uitzendkracht kan je bij elke uitzendopdracht een nieuwe ervaring opdoen. Heel wat uitzendjobs eindigen bovendien met een vast contract. Wij zijn je werkgever, maar je concrete werkopdrachten en –instructies krijg je van de verantwoordelijken op het bedrijf waar je gaat werken. Je krijgt hetzelfde loon en dezelfde voordelen als je collega's in vaste dienst, zonder afhoudingen voor het uitzendkantoor, want het is de klant die ons betaalt.

Synergie is lid van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Bij vragen, problemen of klachten in verband met jouw arbeidsovereenkomst, kan je ook steeds contact opnemen met de ombudsdienst voor private arbeidsbemiddeling:

Havenlaan 86C/bus 302 - ­ 1000 Brussel
Tel: 0800 99 823 of contacteer hen via de website of e-mail.

Synergie Careers

Synergie careers

Synergie Careers is een apart gespecialiseerd kantorennetwerk dat zich 100% toespitst op werving en selectie van zowel administratieve, uitvoerende en gespecialiseerde bedienden als kaderleden. Kandidaten kunnen starten op interimbasis, via projectsourcing maar ook meteen vast in dienst.

Synergie Construct

Synergie construct

Synergie Construct richt zich specifiek op de selectie en werving van geschoold personeel in de bouwsector. Wij zoeken zowel experts in ruwbouw als nauwkeurige afwerkers.

Veiligheid op de werkvloer is voor ons essentieel. We concentreren ons op de gespecialiseerde reglementen en voorschriften die binnen de bouwsector gelden. Onze divisie Construct beschikt bovendien over het VCU-certificaat, waarmee we onze kennis van de strikte bouwreguleringen aantonen.

Synergie Technics

Synergie Technics

Synergie Technics richt zich op de rekrutering van arbeidersprofielen met technische bagage zoals industriële elektriciens, lassers, mecaniciens en freezers in de regio Antwerpen en Waasland.

Synergie Recruitment & Selection

Synergie Recruitment & Selection

Synergie Recruitment & Selection is de HR-partner in rekrutering en selectie van gespecialiseerde bedienden en kaderleden. We gaan actief op zoek naar profielen in productie, logistiek, techniek en engineering, preventie en milieu, HR, sales, marketing en financiën.

Synergie Campus Recruitment

Synergie Campus Recruitment

Heb jij al eens nagedacht over wat je allemaal te wachten staat na je studies? Want zo’n eerste job, dat is best een spannend moment. Daarom ontwikkelden we Campus Recruitment, een platform speciaal voor mensen die onderweg zijn naar hun eerste vaste job. Synergie helpt je niet alleen in je zoektocht naar een passende functie, maar we tonen je ook hoe je aan je zoektocht start, hoe alles in zijn werk gaat en wat de do’s en don’ts zijn.

Synergie interne vacatures

Een job bij de Synergie-groep

Synergie wil in België verder blijven groeien, dat doen we door onze diensten te verbeteren, nieuwe kantoren te openen en ruimte voor frisse ideeën te maken. Daarom zijn wij steeds op zoek naar leergierige positivo’s met een scherpe kijk op de wereld om samen met ons de HR-wereld verder uit te tekenen. In ruil voor jouw skills en expertise krijg je van ons een boeiende job op maat, met veel ruimte voor verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te groeien.