U bent hier

Start je carrière bij Synergie

Heb jij al eens nagedacht over wat je allemaal te wachten staat na je studies? Want zo’n eerste job, dat is best een spannend moment. Synergie helpt je niet alleen in je zoektocht naar een passende functie, maar we tonen je ook hoe je deze zoektocht start, hoe alles in zijn werk gaat en wat de do’s en don’ts zijn.

Een mooie springplank

De zoektocht naar je eerste job is vaak eerder een hobbelige landweg dan een snelweg. Iedere keer je CV versturen én een motivatiebrief op maat van de vacature schrijven, het is niet altijd even gemakkelijk. Onze consultants helpen jou in de zoektocht naar de perfecte eerste job. Ze matchen jouw talent, inzet en interesses met de vacatures van onze klanten. Bovendien helpen ze jouw sollicitatie-stress te overwinnen.

Een helpende hand en een duwtje in de rug

Je sollicitatiegesprek is goed verlopen en nu is het moment aangebroken om te onderhandelen over je loon. Maar welk loon kan je nu eigenlijk verwachten met je bachelor- of masterdiploma? En ADV-dagen, wat betekent dat nu eigenlijk? Onze consultants zoeken én vinden niet alleen een leerrijke eerste job voor jou, maar ondersteunen je ook met alle administratie rond sociale wetgeving.

Jobaanbod schoolverlaters

Management Assistant (M/V) Sint-Eloois-Vijve Bekijk job
Uitzendconsulent(e) kantoor Sint-Niklaas Sint-Niklaas Bekijk job
Gezocht: werkleiders Volvo Trucks Oostakker Bekijk job
PRODUCTIEMANAGER Volvo Trucks Oostakker Gent Bekijk job
Teamleader magazijn, met daguren Gent Bekijk job
Business Reporting Administrator Volvo Group Belgium Gent Bekijk job
Breakdown coordinator English, Russian AND Polish Oostakker Bekijk job
Administratief bediende personeelswerk Volvo Trucks Gent Bekijk job
Business Controller Volvo Trucks te Oostakker Oostakker Bekijk job
Safety Facilitator bij Volvo Group Oostakker Bekijk job

Pagina's

Spontane sollicitatie

Ben je nog niet helemaal zeker wat nu precies jouw droomjob is en wil je liever nog wat verschillende ervaringen opdoen?
Wie weet sta je wel te trappelen om je carrière in het buitenland te starten? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Voor onderstaande bedrijven laten wij regelmatig schoolverlaters starten