U bent hier

Start je carrière bij Synergie

Heb jij al eens nagedacht over wat je allemaal te wachten staat na je studies? Want zo’n eerste job, dat is best een spannend moment. Synergie helpt je niet alleen in je zoektocht naar een passende functie, maar we tonen je ook hoe je deze zoektocht start, hoe alles in zijn werk gaat en wat de do’s en don’ts zijn.

Een mooie springplank

De zoektocht naar je eerste job is vaak eerder een hobbelige landweg dan een snelweg. Iedere keer je CV versturen én een motivatiebrief op maat van de vacature schrijven, het is niet altijd even gemakkelijk. Onze consultants helpen jou in de zoektocht naar de perfecte eerste job. Ze matchen jouw talent, inzet en interesses met de vacatures van onze klanten. Bovendien helpen ze jouw sollicitatie-stress te overwinnen.

Een helpende hand en een duwtje in de rug

Je sollicitatiegesprek is goed verlopen en nu is het moment aangebroken om te onderhandelen over je loon. Maar welk loon kan je nu eigenlijk verwachten met je bachelor- of masterdiploma? En ADV-dagen, wat betekent dat nu eigenlijk? Onze consultants zoeken én vinden niet alleen een leerrijke eerste job voor jou, maar ondersteunen je ook met alle administratie rond sociale wetgeving.

Jobaanbod schoolverlaters

Junior Accountmanager Nederlandse Markt | Gent Evergem Bekijk job
Laborant (Alcon) Puurs Bekijk job
AutoCAD tekenaar | Voltijds | Hasselt Hasselt Bekijk job
Administratief bediende | Tijdelijke functie | Lokeren Lokeren Bekijk job
uitzendconsulent(e) Zwijndrecht construct Zwijndrecht Bekijk job
Junior sales support | Voltijds | Hamont-Achel Hamont-Achel Bekijk job
Lab engineer - regio Zele - FT Zele Bekijk job
payroll consultant administratieve cel Synergie Antwerpen- deeltijds Antwerpen (2018) Bekijk job
recruiter kantoor Diegem Diegem Bekijk job
Telefonisch ondersteuner - regio Zele - FT Zele Bekijk job

Pagina's

Voor onderstaande bedrijven laten wij regelmatig schoolverlaters starten

Spontane sollicitatie

Ben je nog niet helemaal zeker wat nu precies jouw droomjob is en wil je liever nog wat verschillende ervaringen opdoen?
Wie weet sta je wel te trappelen om je carrière in het buitenland te starten? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Ontmoet ons binnenkort op onderstaande beurzen