U bent hier

Votquenne Foundations

Votquenne Foundations

Persoonlijkheid en flexibiliteit

Persoonlijk engagement en alles bespreekbaar en uitvoerbaar maken, staan centraal in onze bedrijfsvoering. Ondanks het digitale tijdperk en de verdere digitalisering van bouwprocessen, maken we door ons direct contact en vlakke bedrijfsstructuur nog altijd het verschil. Bovendien proberen we als jonge en dynamische KMO, opgericht in 2006 door ir. Bart Cloet, telkens opnieuw te beantwoorden aan de noden en eisen van de klant zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid.

"Nationaal toonaangevend zijn in het aanreiken van pasklare, kwalitatieve en klantgerichte totaaloplossingen met betrekking tot machinale beschoeiings-en funderingstechnieken", vormt dan ook de missie van ons bedrijf. Door ons gedreven team, de constante investering in geavanceerde machines alsook de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Votquenne uit Trazegnies kunnen we de beste oplossing aanbieden voor uw project.

Persoonlijkheid en flexibiliteit, dit is de kracht achter Votquenne Foundations!

Werken bij Votquenne Foundations

Onze grootste troef als werkgever is onze persoonlijke aanpak. We zijn geen familiebdrijf, maar hebben toch een familiaal karakter. We kennen de medewerkers bij naam en proberen zowel op de wervloer als er naast er voor hen te zijn. We tonen onze waardering met kleine attenties en evenementen op verschillende momenten doorheen het jaar. Zo kan je rekenen op een eindejaarsgeschenk, attenties met bijvoorbeeld Pasen en Sinterklaas en een personeelsfeest. Voor de arbeiders voorzien we een jaarlijks kledijpakket en gehoorbescherming op maat en voor de bedienden is er de maandelijkse ontbijtvergadering. 

De werksfeer zit bij ons goed, we zijn harde werkers, maar er mag natuurlijk ook eens gelachen worden. We streven naar gelukkige werknemers door de ploegen goed samen te stellen, het is belangrijk dat er een onderlinge klik is. Ook zetten we in op waardering, zowel in woorden als in daden, oftewel een goed loon. We bieden opleidingen aan indien nodig. Eigen inbreng appreciëren we enorm, wij zetten de lijnen uit, maar de invulling laten we aan de medewerkers over. 

Heb jij interesse in een job bij Votquenne Foundations? Ontdek de vacatures hieronder en solliciteer meteen!